julči -> POMAGAJTE- večerni jok?? (18.9.2008 19:42:12)
|
Prosim za pomoč, nasvete, ideje,... Naša 4,5m [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] dojenčica vsak večer neutolažljivo, histerično joče. in sicer začne se tam okoli 17.30 in traja do dojenja okoli 19ih. Ne morem ugotovit kaj ji je??! Joka, joka, in ker se to dogaja vsak večer mi že zmanjkuje potrpljenja, ker se mi zdi da ji nič ni. Čez dan spi 2x cca po 1 h in 1x 30 min. A premalo spi? Sem že probala da bi malo podaljšala spanec, pa se ne da, dude ne vzame in gleda ko čuk. Zadnjič zaspi okrog 16ih- 17ih. Okrog 18.30 se kopamo, samo ko je v vodi ne joka, ko se slači, oblači- kriči. Potem se podoji in včasih zaspi že pri meni, drugače jo budno odložim v posteljo in se pogovarja sama s sabo, je dobre volje, grem še 1-2x dat dudo, prižgem vrtiljak in potem zaspi. Ponoči se dojiva običajno 2x, zjutraj pa je čisto budna že ob 6ih. Zelo mi je hudo, ker je ta večerni ritual obupen, rada bi jo pocrkljala pred spanjem, jo stisnila, ji zapela uspavanka, ona pa kriči in se brani,... aja pa čez dan se ne dogaja nč pretresljivega, novega da bi blo preveč vtisov,... Kaj ji je? Kaj naj nardim? Hvala!
|
|
|
|