|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rahlo ;utim otroka
18.9.2008 19:37:02   
Anonimen
lep pozdrav noseca sem 23 dobrih tednov,in sem malo mocnejse postave,pa me zanima slednje, otroka zelo rahlo cutim.prejsnji teden sem ga mocno na desni strani zacutila, kar po moji logiki pomeni da se je obrnil,na desni strani se je pojavila izboklina in zdaj ga cutim samo globoko u sebi RAHLO.cutim ga pa samo zvecer in zjutraj,cez dan popolnoma nic.parkrat najprej zjutraj cez dan nic in parkrat zvecer RAHLO.ZAKAJ
JE IMELA SE KATERA TAKSNO IZKUSNJO.
MORDA ZARADI TEGA KER SEM DEBELA.
LP IN HVALA ZA ODG.user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rahlo ;utim otroka
18.9.2008 20:18:01   
M_mojca
Živjo Anonimna!
To, da ne čutiš otroka, sploh ni razlog v tvoji debelosti, kot praviš! Tudi jaz sem debela, pa sedaj, ko sem že proti koncu, pošteno čutim vsak premik našega sončka! user posted image Otrok je pač še tako majhen, da ne čutiš toliko njegovih brcik in premikov. Pa prostora še ima veliko v trebuhu, zato ne čutiš vsakega njegovega premika. 
Jaz ga v tvojih tednih tudi še nisem veliko čutila. Res, da sem prvo brciko začutila v 19. tednu, ampak nato kasnejše so bile bolj šibke. Malo še počakaj in videla boš, kako pošteno te bo znal brcnit tvoj otročiček!! user posted image user posted image   Jaz kar stokam včasih, takšne mi dela po trebuhu! He he he user posted image user posted image
Ne skrbi!!
Ko boš pa že proti koncu, boš pa morala šteti gibe (vsaj 10x na dan). Zdaj pa za to še ni potrebe!
Lepo nosečnost ti želim!! user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2008 22:47:35   
Anonimen
Rahlo ga čutiš zato, ker je še majhen in ker ima še veliko manevrskega prostora. Do 27. tedna sploh ni nujno, da ga čutiš vsak dan, ga pa boš čutila čedalje intenzivnejše in pogosteje.

(odgovor članu M_mojca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2008 11:31:29   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

cutim ga pa samo zvecer in zjutraj,cez dan popolnoma nic.parkrat najprej zjutraj cez dan nic in parkrat zvecer RAHLO.

Če si čez dan zaposlena, v službi, misli drugje, se sploh ne zavzameš. Zvečer ga bolj čutiš ker se takrat umiriš in dobesedno čakaš na premike. Eni so razgrajači prej, eni kasneje...

Končno smo trije:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2008 18:28:55   
Anonimen
ja HM zadeva je taka da jest skoraj zmeraj počivam edino kar je nujnega postorim,ker mi je moja g. tako rekla.da počivam, ker sem krvavela u 12 tednu.
hvala za odg.
mi je že lažje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?