Carmenka -> RE: pes v bloku (19.9.2008 7:51:29)
|
Pozdravljena! pred cca 4. leti sem bila podnajemnica v stolpnici in sva z cimro imeli vsaka dva psa, psi so bili prijazni in niso lajali, skratka neproblematični. Potem so se pa odločili da je preveč psov v bloku in da bo treba spremeniti hišni red in nevem kaj še vse. Midve sva angažirali pravnico, ki nama je sestavila dopis in niso mogli nič spremenit, niti niso mogli zaračunat stroškov za psa. Da ti razložim zakaj. Pes je po zakonu tretiran kot stvar ( isto kot hladilnik, pralni stroj k sredi noči pere...) in zato ti nemorejo prepovedati da imaš neko stvar v bloku. In hišni red ti ne more prepovedat nekaj kar ti zakon dovoljuje. No v tem smislu je bilo. Sva se pa strinjali da dava več za čistilko, čeprav ko sem prišla s sprehoda in je bilo slabo vreme sem sama in vsi ostali puščala precej več svinjarije po tleh kot pa pasje tačke. Sva pa same tudi tedensko očistile dvigalo in hodnik po katerem smo hodile, žal pa tega nekateri, tudi če so videli čiščenje niso hoteli videti. Na koncu nama niso zaračunali niti čiščenja samo dodatek za vodo. Je bila pa večina navdušena nad najinimi psi, ker so bili res zelo vzgojeni. LP k
|
|
|
|