detelja -> RE: Pomurke - nosečke (1.5.2009 9:28:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ammam Najprej čestitke novopečeni mamici in atiju, ki sta dobila hčerkico Sofijo! Precej postov sem prebrala na pomurskem čvekanju, pa me je začelo skrbeti glede porodnišnice. Dvakrat sem rodila v ljubljanski porodnišnici in moram priznat, da na oddelku nočne sestre niso bile kaj prijazne, ker sem prosila za previjanje, pa me je nadrla, da če mislim to stalno počet tudi doma. Sedaj sem noseča tretjič in ker sem se preselila v Prlekijo, bom šla rodit v Soboto. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Mah, nima veze, tudi to bomo preživeli, glavno, da bo vse ok in da bo dojenje zalaufalo, ker....tokrat se pa ne pustim zaj...., kot so me že dvakrat s tem dodajanjem. razmin te, ka te skrbi...mogoče pa boš mela dobre izkušnje...ti si itak že 2x mamica pa boš zdaj 3...pa do verjetno nači na tebe gledali, ker do si mislile, ka itak že znaš dojiti pa delati z deco...mogoče so samo do nas tak grobe, ka smo prvič mamice... kak bo bo...glavno je ka de dejte zdravo...sicer pa hitro se dnevi obrnejo pa ideš domov te pa lejko delaš ka ščejš pa kak ščejš...ge san se npr. ful bojala dr. v. pa san te na konci bila ful presenečena ful prijazen, vse mi je zrihto pa tak no ne ven se mi zdi ka so kak kda, kak majo den, čeprav mi smo nej krivi, če majo slab den to je njihova služba itd... kda pa maš rok? no, te nan sporoči kak je bilo...
|
|
|
|