detelja -> RE: Pomurke - nosečke (15.3.2009 19:59:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@ fala za hiter odgovor mogoče še eno nauro pitanje se pri lukmani da tude dvohormonski test napravite dht? ne razmin se glih njabole v tau. toga pa ti ge ne ven povedati, najboljše je ka k dr. lukmani pozovejš pa pitaš.... Pa ka malo potešin vašo radovednost, san iz okolice MS (cca 5km vkraj), stara san 29 let in je tau prva nosečnost. Gratalo je v momenti, konec decembra san zela zadnjo tabletko, 4. februarja san pa že znala ka san noseča [sm=bravo.gif] . Problemov neman nikšeh nej mi slabo pa nika samo spi se mi stalno ali tau se mi je že prle tude[sm=smiley36.gif] pa joški me bolijo [sm=smiley1.gif] . zdaj san na lovi za nosečniškimi lačami. super, če vama je hitro gratalo...joškice pa naj samo bolijo, to je vsaj dober znak...nosečniške lače pa boš najbolj pametne dobila v kakšnon h&m...pa ne kipuvj si zdaj kaj ekstra dosti, ker boš vidla ka do kaj hitro male...celo tan proti konci... gnes san pa tude doma povedala veselo novico pa sta bodočiva dedek pa babica izredno veseliva, skuze na oči sta dobila, sestra pa nemre vorvati [sm=smiley1.gif] . hehe, glavno je ka so veseli...v prihodnjih dnevaj pa mo mogla povedati še v službi, vupan ka nedo kaj komplicerali[sm=zmeden.gif] ka man pogodbo za določeni čas. ti samo povej, pa se ne oziraj ka do v službi pravli, ker skoz ma kaj što za pripomnit...in v končni fazi si ti pa otrok na prvon mesti pa te vse ostalo...ker če se tebi kaj zgodi te v sl. hitro zamenjajo pa takoj pozabijo na tebe.... Ati pa tude fajn skrbi za mene pa me razvaja čiglij ga mantran s čustvenimi izpadami. to se pa naj navadi...9 mesecov zna biti čustveno nestabilnih...včasih se smeješ tak brezveze, včasih jočeš, če ti što samo prst pokaže...boš vidla...ka o pozabljivosti sploj ne gučimo...je pa ful lepo to obdobje....
|
|
|
|