Lusa -> RE: Pomurke - nosečke (12.12.2008 17:40:24)
|
Detelja-zdaj se pa jezim ,ker sem sploh povedala mojo zgodbo ,ker se še potem bolj sekirate...mislite pozitivno!!!...jaz nisem bila na Nuhalni ,tako ,da ste lahko pomirjene.Ne pri prvi nisem šla in ne pri drugi.Ampak veste kaj sem enkrat ,ko sem bila noseča z Ajšo ,sem spremljala prijateljico h ginekologu in smo se tam v bolnici MS punce začele pogovarjat o NS in sem rekla JAZ ,da če ti je usojeno ti je in evo ga jaz sem nosila mojo punčko.In HB ,da sem jo jaz ,ki sem močna osebnost ,polna ljubezni in čustev in sem jo takoj vzljubila ,čeprav bi danes (če bi bila med živimi)bila drugačna od drugih ,ampak rada bi jo imela -zelo.Sem pa pri tretji nosečnosti ,ko sem nosila fantka šla na nS in je bilo vse ok ,tud kromosomsko mali ni bil bolan.Pri Daši zadnji četrti nosečnosti pa sem šla 2x na NS in na AC v LJ. nalini-tudi meni je danes takšen čuden dan ... malapikica-moja kolegica ima pas ,pa ga prodaja.Koliko št. pa bi potrebovala ,ker to je po št. ampak ona ni bila preveč zadovoljna z njim in tud njena zdravnica Kosova ji je odsvetovala ,ampak ne vem več zakaj. lalica-če bi zdaj v 4nosečnosti pokazalo ,da ima otrok DS ,bi takoj šla na splav ,ker ko vidiš kako morajo trpet ti otročki ,kaj vse morajo prestat...si sploh ne predstavljaš.In veš ,zelo malo otrok z DS se rodi zdravih ,tu mislim predvsem na napake ,skoraj vsak potrebuje kakšno operacijo ...
|
|
|
|