detelja -> RE: Pomurke - nosečke (26.9.2008 13:27:03)
|
Sončni žarek sem nazaj od zdravnika...a veš, da je sestra tako zelo inteligentna, da je potrdilo za podaljšanje vložila v moj kartonček in ga je pospravila, tako, da zdravnica niti nič ni vpisala, tako da sploh še ni do komisije prišel...je rekla sestra, da ga bodo v pon. poslali in da naj potem pridem po bolniški list...katastrofa... ja meni je moja gin. napisala počitek, jemanje zdravil, kratki sprehodi... nekaj me zanima, kako naj naredim, sicer sem sestri to rekla, ampak če je pozabila dat karton naprej potem je ostale stvari še 10x prej pozabila...jaz sem prijavljena pri starših, živim pa na začasnem naslovu pri partnerju..to naj na zzzs javim pisno ali kako... v primeru če me pridejo iskat me bodo na stalnem iskali živim pa na začasnem...moja gin. je rekla, da nosečnice pridejo bolj takrat kontrolirat, če te kdo prijavi, sicer verjamem, da je veliko takih "prašičev" ampak imam dovoljenje za gibanje... v šavel centru imajo ful lepe hlače za nosečnice sam si jih še ne bom kupila, ker trenutno imam dvoje nosečniške hlače, kaj pa vem mogoče bom pa šla čez čas kot kvašeno testo narazen hehe in kaj boste počele čez vikend? jaz sem spet sama, dragi dela...zdaj pa čakam prijateljico, da greva mal v muller... lepo se imejte
|
|
|
|