Dodatna izobraževanja (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

atanja -> Dodatna izobraževanja (18.9.2008 11:38:48)

Delam sicer faks, katerega bom aprila (upam) končala. Vedar nimam nobenih spobobnosti oz znanja z računalniki. ZAto bi se rada vpisala v kakšne dodatne tečaje(ekcel, grafično oblikovanje)?

Kam se splača it delat take tečaje? Oz. ali bi lahko šla preko zavoda to delat, kljub temu da že imam službo? sem slišala da zavod organizira take tečaje-vem da bi jih jaz mogla pačat sam sigurno bi bilo kaj ceneje?

Anonimen -> RE: Dodatna izobraževanja (18.9.2008 11:41:46)

A v službi ti pa ne bi plačali?

Prosiš in poveš, da bi bilo koristno zate in za firmo. Že samo znanje worda, excela in accesa je koristno za firmo.

atanja -> RE: Dodatna izobraževanja (18.9.2008 11:56:47)

ah daj no sem rekla da ker včasih ni strank da bi si mal s knjigo pomagala pa kaj naredila-sam pač d ami dovolijo svoj leptop prinest-pa  ti povem da sta bla bl bleda od šefov... Sam jaz se bi rada naučila. glih finančno pa nisem založena.

PRemišljujem da bi si knjigo sposodla in lepo počasi šla probat se sma naučit-sam ne vem če bi mi uspelo.

*alja* -> RE: Dodatna izobraževanja (18.9.2008 12:15:44)

Kaj na tem faksu ki ga obiskuješ pa nimaš možnosti da bi se vpisala na kak tečaj? Mogoče se probaj mal z profesorji povezat in ti bodo kaj svetovali.

*alja* -> RE: Dodatna izobraževanja (18.9.2008 12:16:57)

IZVIRNO SPOROČILO: atanja

ah daj no sem rekla da ker včasih ni strank da bi si mal s knjigo pomagala pa kaj naredila-sam pač d ami dovolijo svoj leptop prinest-pa  ti povem da sta bla bl bleda od šefov... Sam jaz se bi rada naučila. glih finančno pa nisem založena.

PRemišljujem da bi si knjigo sposodla in lepo počasi šla probat se sma naučit-sam ne vem če bi mi uspelo.

to si ful nerazumljivo napisala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

sonček33 -> RE: Dodatna izobraževanja (18.9.2008 12:19:53)

Včasih so bili kar ugodni rač. tečaji prek ŠOlta. Lahko ga obiskuješ tudi če nisi študent, le nekoliko višja cena je v tem primeru.

Stran: [1]