Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Cepljenje pri 3 mesecih 12.3.2005 19:46:00
|
|
|
|
ZARA
|
ja, lahko da je mal reakcije,eni tud spijo... A drugac je pa dobre volje, pa je normalno??
|
|
|
|
Cepljenje pri 3 mesecih 12.3.2005 23:03:10
|
|
|
|
Urška*
|
Ja, vsedugo štima, samo spi pa neverjetno dosti. No, upam, da ni nič drugega narobe.:zmeden: Ker zdravnica mi je za vsak slučaj predpisla svečke, če bo dobil vročino ali pa če bo zelo tečen-tako je ona rekla. Je pa ravno nasprotno. LP:)
|
|
|
|
Cepljenje pri 3 mesecih 12.3.2005 23:03:43
|
|
|
|
Urška*
|
Vse drugo....:ups: lp
|
|
|
|
Cepljenje pri 3 mesecih 12.3.2005 23:38:10
|
|
|
|
mamica tia
|
jaz sem ze slisala da eni otroci ful spijo po cepljenju,... ni nic narobe,samo reakcija pac.... mene pa zanima kako mnenje imate o cepivih nasploh?:miska:
|
|
|
|
Cepljenje pri 3 mesecih 12.3.2005 23:39:48
|
|
|
|
Urška*
|
Tia hvala. Sem ti pisala tudi na privat. lp:)
|
|
|
|
Cepljenje pri 3 mesecih 13.3.2005 18:50:15
|
|
|
|
Pika10
|
Naš je bil tut cepljen in je tut spal, sem mislila da je kaj narobe, pa je danes čisto svež.
|
|
|
|
Cepljenje pri 3 mesecih 13.3.2005 20:33:37
|
|
|
|
Urška*
|
Očitno je res bla samo reakcija, ker je danes spet vse po starem. lp:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?