puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha v svetu zagotovo obstajajo večji profesionalci, kot so v SLO, ker imajo tudi daljšo tradicijo, pa ne morejo nič ukreniti, da tega padca ne bi bilo. Dejstvo je, da padajo vrednosti na svetovnih borzah, nima to veze z načino upravljanja družb za upravljanje. In to nas razpeni, ker nekam vložite denar, sploh ne veste kam, niti ne poznate zadeve. Da bi si kaj prebrali - bog ne daj (pa zakaj bi, če je sosed rekel, da je to ok), ko pa ne gre v željeni smeri, si pa tudi ne vzamete časa, da bi se pozanimali zakaj do tega pride, ampak obtožite ljudi, ki s tem nimajo nič, ne prevzamete lastne krivde in s tem boljše spite? kaj pa je zate pameten in konkreten odgovor? Da ti rečemo, da imaš prav? povej mi, v katerih skladih si imela, pa ti bom takoj povedala, če si sta se SAMA odločila pametno ali ne....... Lej, nobeden vaju ni silil v to. odločila sta se sama, pa se nista pozanimala, kam data? Jaz tega pač ne morem razumeti............ Pa ni problem v tem, da nimate pojma, ampak v tem, da si tudi toliko časa ne vzamete, da bi se o tem malo posvetovali, si kaj prebrali, itd...... kje varčujem? v vzajemnih skladih, življenjskem zavarovanju vezane za vzajemne sklade in na banki....... Kaj življenjsko zavarovanje imata? Ne vem kako lahko obtožuješ človeka ki ga sploh ne poznaš, ne vem kater sosed bi men v naših rovtah povedal da je pa to in to fajn in da naj dava denar tja, mislim, če imaš ti take izkušnje da to delajo drugi ni treba posploševat, men ni noben sosedski kekec svetoval kam naj dam denar ampak sva se po internetu sama poučila o tem in po proučevanju različnih skladov se nama je zdel najbolj primeren sklad Galileo, žal sva zamudila nekaj let in prepozno začela vlagati vanj, ampak zdej gre itak vse navzdol in glede na to da sva imela plan denar vzet ven kmalu ker ga rabiva se je že zdaj ko sva ga vzela zdelo prepozno ampak vsaj nekaj je. Ja pa še neki, ne vem kje sem JAZ koga obtoževala, če to najdeš mi prosim prilepi, vem da na gibanje tečajev nima noben vpliva no če govoroimo o fizični osebi kot človeku zato ne vem zakaj bi koga obtoževala, tako da še enkrat NE POSPLOŠUJ!!! In glede konkretnih odgovorov nisem hotela da mi govorite da imam prav ampak da mi SVETUJETE kam denar dat. oz. poveste svoje izkušnje, ampak ti bereš itak sam tist kar ti paše pa še zraven si kej zmisliš. Zdej bom pa debato zaključila, ker nima smisla več naprej debatirat, sej vidim da sem obravnavana kot nekdo ki nima pojma, ti pa kot da si pojedla vso pamet sveta.