|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: jutranji odhod od doma
22.9.2008 2:52:58   
Kerensa*
Mi tudi ne zajtrkujemo zjutraj, pa starejši sin se tudi sam umije, preobleče in podobno, pa obleke in potrebščine za oba imamo tudi od prejšnjega večera pripravljeno, ampak večino časa nam vzame zbujanje... oba otroka sta popolna zaspanca... 15 minut bujenja za enega in 15 minut za drugega... istočasno ne gre, ker spita vsak v svoji sobi... edino, če se postavim na hodnik in začnem rjoveti user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.9.2008 8:15:10   
natasaxy
Tudi mi imamo enega in izgleda približno takole. Jaz vstanem ob 05.40 se umijem, oblečem, namažem, dam gret mleko, popijem čokolino, pripravim že čokolino za tamalega, ki vedno zjutraj je drugače je kriza in jok, čeprav ima ob 08.00 v vrtcu tudi zajtrk. Skratka do 06.00 sem jaz zrihtana, potem pa zbudim tamalega, ga že kar v sobi oblečem, mu zjutraj ne težim, da se sam obleče, ker bi nama vzelo preveč časa, tako da ga peljem samo še lulat, poje čokolino s kroglicami (10 minut), umijeva zobke, čevlje gor in sva ob 06.20 v avtu. Je pa star 3 leta.

Kako bo izgledalo, ko se bomo povečali pa ne vem, verjetno bo tamal že toliko večji, da ne bi smelo biti težav:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.9.2008 12:09:15   
moja malenkost
Pri nas vse špila dokler ne pride "teta trma". In od doma bi se lahko spravili brez problema v roku 1 ure (od mojega vstajanja, mojega urejanja, oblačenja otrok, pitje kakava). A kaj ko je vedno problem, ko na koncu rečem gremo. Takrat bi ta velik še risanko gledal, ta mali si ne bi oblekel jopce in potem rata štala. Potem moram uporabiti tisoč in eno domislico kako ju brez trme in joka spraviti iz hiše v avto. Ko smo v avtu je misija za tisti dan opravljena in naredimo še eno kljukico.
Kakšna jutra so super, spet druga prava mora. A kaj čmo, takle mamo.   

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.9.2008 12:40:07   
diva 4
Nam se na srečo nikoli ne mudi. Ati odide že ob 5.00 od doma, mi vstanemo med 6.45 in 7.00.Se pocartamo v postelji. Hči (5 let) se sama umije, počeše in obleče . Sinko (3leta)  si sam sleče pižamo , obleče pa z mojo pomočjo, umijem in počešem ga tudi jaz.Medtem , ko se še jaz rihtam si otroka pripravita kakšno igračo za v vrtec ,pa jopice si oblečeta še mačko pocartata user posted image  in smo pripravljeni za odhod.Spotoma še v spodnjem nadstropju pozdravimo babico in dedka in pridemo v vrtec par minut pred osmo.

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.10.2008 22:01:31   
RoZala
Zjutraj prva vstanem, da se umijem in v miru namažem. Nato zbudim moža in oba otroka in 25 minut kasneje smo že na poti. Je pa res, da vsak enega porihtava.
Včasih pa zjutraj še posebno veliko naredim, kot danes npr.: vstala sem ob 5:40. 15 minut sem rabila, da sem si umila lase in se stuširala ter umila zobe. Potem sem porabila 5 minut za sušenje las. Ob 6h sem se namazala (maskaro) in do 6:10 obesila perilo. Nato sem šla zbudit moje 3 zaspance, 5 minut kasneje sta si umivala zobe in se potem z najino pomočjo oblekla. Hčerki velikokrat že medtem, ko sedi na školjki (lula), slečem hlače od pižame, ji nataknem nogavičke, spodnje hlačke in hlače. Zg. del pižame pa sleče potem, ko si umije zobe, ker je drugače velikokrat mokra. Od 3,5 letnice ne moreš pričakovat, da bo tipi-topi vsako jutro.

Ko je bil nekajkrat mož na službeni poti in sem bila sama za vse zjutraj, sem prvi dan skoraj obupala, drugo jutro pa naredila plan, ki se je super obnesel. Sicer nisem jutranji tip ampak zelo zelo pomaga, da sta starša zjutraj dobre volje. Otrok se tako odzove čisto drugače kot, če si zdolgočasen, tečen in priganjaš, ker potem bo 100% zjutraj vse potekalo počaaaasi in bomo zamudili. To se skušam držat tudi, ko je mož doma in uspeva!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.10.2008 12:08:10   
saskija
Takole da vam malo poročam, sem se že kar navadila jutranjega ritma od končanja porodniške.

Berem, da se rihtate ko otroci še spijo- pri nas je žal tako, da se naš 14 mesečnik vstane skoraj pred menoj malo pred šesto in je čil in spočit, tako da je moje rihtanje malo pod stresom- upam, da si vsaj nekatere predstavljate kako se je mazat, oblačit, vlačit nase nogavice, krilo, nakit... ko se ti mali pamžek smuka okoli nog, krampa nogavice hoče po stopnicah...

No tudi to sem odlično rešila- imam puder v špreju, make up diskreten za okoli oči, našminkam se z glossom kar v avtu ko vse odložimuser posted image

Zajtrk jaz popijem le stisnjen svež pomarančni sok, medtem ko večja zajtrkujeta in še amli včasih hoče svoj zajtrk (beri joško)

Večina vas je brez mož in same za vse samo, ko je mož na službeni poti jaz sem sama za vse tri vedno, saj gre mož od doma že pred šesto, veliko pa je tudi na službeni poti.

Ampak vseeno hvala ker ste jutranje odhode delile z menoj!!user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu RoZala)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.10.2008 20:17:48   
karmy
 midva vstaneva ob 7:15 in greva od doma ob 7:45

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.10.2008 11:44:49   
baja*
Jaz vstanem 1 uro pred odhodom, se najem, umijem, oblečem in spijem kafe. Slabe pol ure pred odhodom zbudim malega, ga zrihtam (zajtrkuje v vrtcu, doma spije samo šalco mleka) in grema. Cote vedno pripravim zvečer, da zjutraj ne norim in ne rabim iskat majc brez flekov in pack. Zdaj sva se že ulaufala v ta ritem in ni več panike...

Je pa dosti težje, če se mali zbudi pred teboj, ja....

lp

< Sporočilo je popravil baja* -- 4.10.2008 11:45:51 >

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.