Delo na porodniški (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

vcugmas2 -> Delo na porodniški (18.9.2008 7:48:10)

Zanima me če katera mlada mamica dela kakšno urco dve tudi na porodniški. Situacija je takšna, da so me sodelavci prosili za pomoč, saj imajo veliko pomanjkanje znanja na področju katerega sem opravjala jaz.

Načeloma sem jim do 2 uri na dam pripravjena pomagati, gre za delo doma(račnalniška branža), to bi lahko delala ko naš malček zvečer zaspi.

Sedaj se še nismo dogovorili glede plačila oz urne postavke. Povedala sem, da za 5E ne bom delala, lahko pa se pogovarjamo od 8-10 E na uro? Kaj menite ali je to preveč ali premalo, glede na to da delodajalec drugih stroškov sedaj z mano nima?

Spark -> RE: Delo na porodniški (18.9.2008 8:11:40)

Ne ne delam, in ne poznam.
Ampak glede plačila, jaz mislim, da je čisto uredu znesek okoli 10€ oziroma mislim, da bi lahko vzela tudi malo več. Ker računalniško delo ni tako poceni, pa še pripravljena si v svojem porodniškem času nameniti nekaj časa za službene namene. To pa je tudi za podjete dobro, ker oni ne potrebujejo nikogar na novo zaposliti in ga uvajati v delo. Moraš pa si postaviti meje, da ne boš naenkrat delala 6 ur dnevno. No sej, če ti paše zakaj pa ne.
Aha pa še primerjava za plačilo, poznam čistilko, ki čisti hiše in je njena ura 10- 12€.

Shuka -> RE: Delo na porodniški (18.9.2008 8:15:20)

Računalniške ure imajo tudi višje postavke, jaz na tvojem mestu pod 10€ ne bi šla, če te res tako zelo potrebujejo se bodo strinjali s tvojo ponudbo.

ZmajTolovaj -> RE: Delo na porodniški (18.9.2008 8:17:21)

Jaz sem si med porodniško mirne duše nabila tarifo na skoraj dvojno ceno. To je moj čas, ki jim ga namenjam, oni želijo mojo pomoč, pa naj si izračunajo, koliko bi prišlo, če bi iskali zamenjavo, da ne omenjam njihovega izgubljenega časa z iskanjem in usposabljanjem. Ne se podcenit.

Shuka -> RE: Delo na porodniški (18.9.2008 8:19:57)

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Jaz sem si med porodniško mirne duše nabila tarifo na skoraj dvojno ceno. To je moj čas, ki jim ga namenjam, oni želijo mojo pomoč, pa naj si izračunajo, koliko bi prišlo, če bi iskali zamenjavo, da ne omenjam njihovega izgubljenega časa z iskanjem in usposabljanjem. Ne se podcenit.

[img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k015.gif[/img]

Stran: [1]