Kaj mu lahko še dam? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Natas@ -> Kaj mu lahko še dam? (12.3.2005 16:44:07)

Naj povem kaj smo danes jedli. Za zajtrk riževe kosmiče z banano, za malico polovico jabolka, za kosilo sem mu naredila flašo z mlekom pa je ni hotel, zato sem mu notri zmešala riževe kosmiče z banano, za večerjo pa mu bom dala riž. kosmiče z jabolkom. Od kar jeva ppo žlici se mi zdi, da mu flaška spoloh ne diši več, samo še med spanjem ponoči ko je lačen. Glede ba to da mu še ne smem dat ne vem kakšne hrane, me zanima kaj točno mu lahko še dam poleg riževih kosmičev s sadjem, ki jih zares obožuje.
Kako pa naj ga prepričam, da bi še kaj čaja ali vode popil? Noče nič, pa se mi zdi, da bi skoraj moral. Kaj menite?
Lp, sedaj ga gremo pa slikat, da bo imel slikico ko je bil star točno 5 mesecev.
Lp




BONI* -> Kaj mu lahko še dam? (12.3.2005 17:39:22)

Natas, sej veš, da še nimam pojma, ampak za 5 mesecev moramo pa Anžetu vseeno čestitati
:bravo::bravo::bravo::darilo::torta::rozica:

Anže;)

Pri nas smo pa 1/4 svečke upihnili:bravo:

Lp, Boni&Luka




filipinka -> Kaj mu lahko še dam? (12.3.2005 17:50:05)

:torta:Za pet mesecev!:torta:
Vidim, da ste pravi jedci! Mi smo stari malo več pa nismo poskusili še drugega kot malo sokca jabolka in korenčka. A ne dojiš?




Bejba -> Kaj mu lahko še dam? (12.3.2005 19:32:51)

Natas, pod naslovom "Nasveti patronažne o gosti prehrani" sem napisala vse kar lahko naši malčki že jejo (sedaj je že na strani 2).
Mi smo danes jedli npr. breskev in hruško, pred spanjem pa riževo kašico z okusom jabolka in korenčka, jutri pa bom naredila mešano zelenjavo (cvetača, korenček, bučke, krompirček, mogoče še malo meska).
V bistvu lahko že zelo veliko je. Kaj pa če probaš s kakšnimi skutkami ali Frukcvergi (piši kao što govoriš ;)). Mi je patronažna rekla, da lahko. Ali pa kakšne zelenjavne juhce. Variant je res veliko, samo domišlija mora delat ;).

LP; Bejba




Stran: [1]