ima kdo kakšno idejo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


niki5 -> ima kdo kakšno idejo (12.3.2005 15:33:53)

Naš skoraj 5 mesečni dojenček se še vedno polno doji, odkar je zbolel in shujšal se včasih doji tudi na uro in pol. V bistvu je nepridvidljiv. Lahko 3 ure ne je, včasih pa že po eni uri želi. Težava je pa v tem, da bi počasi si rada kaj privoščila in naredila nekaj zase ali pa vsaj v miru šla v trgovino v nabavo pa ne morem. No ja saj bi šla recimo na roditeljski sestanek za mojega prošolčka pa že tukaj nastane težava :zmeden2: Ne sprejme hrane drugače kot pri prsih, tudi mojega mleka ne po žlički in ne po steklenički.
Kako bi se ga dalo prelisičiti ali mi res preostane da počakam še nekaj mesecov ko bo jedel še kakšno drugo hrano :zmeden:




niki5 -> ima kdo kakšno idejo (12.3.2005 15:47:57)

malecka, sej sem vesela, samo rada bi pa tudi kaj dala še mojemu prvemu otročku, ki me tudi potrebuje. Sicer pa ne zahtevam veliko.. 2-3 urice po potrebi če bi prišlo do kaj takega. Moj dragi ima službene poti in takrat mora nekdo drug prevzeti določene obveznosti. Recimo so imeli cepljenje in še dobro da mu je pot odpadla ker drugače nimam nikogar ki bi ga peljal namesto mene.




filipinka -> ima kdo kakšno idejo (12.3.2005 17:36:36)

Saj naš Filip je isti. Tudi ne morem nikamor brez njega, se tudi včasih doji na uro in pol. 8) Sem se že sprijaznila, da bo pač še nekaj časa tako. Zdaj mu dajem dopoldan par žličk jabolčnega+korenčkovega sokca, pa še tega noče ne vem kako. On bi samo "mamo amo":)-




Gina -> ima kdo kakšno idejo (12.3.2005 17:37:19)

Kaj pa, če bi mu kdaj probala dat svoje mleko po flaški takrat ko je fejst lačen? Mogoče bi pa potem sprejel flaško.
Ali pa če bi probala čisto drugače, pa bi mu (takrat ko je lačen) kdo drug dal flaško, ti bi se pa umaknila, da te ne bi čutil blizu?
Pri nas je bilo tako, da je imel pogojni refleks samo name. Če me je čutil, ni hotel žličke, samo mleko, če je bil pa kdo drug, je bilo pa ok.:)




Anonimen -> ima kdo kakšno idejo (12.3.2005 18:06:21)

Jančika in Joe sta pred kratkim morala pri Vasji uvesti hranjenje po steklenički. Mislim, da jima je uspelo edino bolj na grob način, tako da se je Vasja najprej dve uri pošteno drl, potem pa je omagal in popil mleko.




Jančika_ -> ima kdo kakšno idejo (12.3.2005 19:17:10)

Ja...točno tako. Ni šlo drugače. Joe ga je imel v naročju, dokler mali ni obupal. Šlo je samo za to, kdo bo bolj vztrajen. Od takrat nobenega problema. Še vedno ga dojim, pa vseeno tudi od mene vzame flaško.




Stran: [1]