POMOČ PREHLAD (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


BOTIKA -> POMOČ PREHLAD (17.9.2008 12:28:18)




MENE PA ZANIMA ČE KATERA VE KATERA ZDRAVILA LAHKO VZAMEM, ČE POLNO DOJIM 2 MESECA STARO PUNČKO MENE PA FUL BOLI GRLO(peče) IN ŠE IZ NOSA MI FUL TEČE. JE MOŽNO DA OKUŽIM ŠE DOJENČKA? KAJ PREDLAGATE?






vcugmas2 -> RE: POMOČ PREHLAD (17.9.2008 12:40:23)

Po nasvet pojdi v lekarno, drugače pa se malo izogibaj dojenčka, naj se drugi malo bolj angažirajo.
Aja še to, naslednjič piši z malimi črkami, ker če pišeš po netu z velikimi pomeni da kričiš.




madasa -> RE: POMOČ PREHLAD (17.9.2008 12:56:00)

jaz sem imela 40 vročine in sem vzela lekadol. Mislim da je to edino kar lahko vzameš, razen seveda če ti zdravnnik napiše kaj drugega. Na tvojem mestu pa bi še malo počakala, pa rajše spij kak vroči čaj (bezeg, žajbl, rman)-to preverjeno pomaga pri prehladu.
Baje pa ne moreš nalesti dojenčka ker ga polno dojiš in tako pridobiva protitelesca. Seveda pa si umuvaj roke po vsakem kihanju, kašlanju pač večkrat kot običajni in fajn zrači prostor in bo.
Pa lp




Anonimen -> RE: POMOČ PREHLAD (17.9.2008 15:09:27)

Ojla
Tud jaz sem ful prehlajena pa vročino imam pa sm vzela lekadol tko so mi rekli v lekarni da to lahko pa tud klicala sm v posvetovalnico in so rekli da lekadol lahko.Pa res čim več si roke umivat da se male ne nalezes čeprav res pravjo da je kao z tvojim mlekom zaščiten.Upam da je res ker mi se ze borimo ko je nosek zamasen.




papica2 -> RE: POMOČ PREHLAD (18.9.2008 18:00:57)

Jaz sem tudi vzela lekadol, to ti pa že v p dajo. Za grlo pa mi je v lekarni dala neke tablete (sem že pozabila ime) na kateri tudi piše, da jih lahko jemljejo tudi nosečnice in doječe matere. Enkrat (v drugi lekarni) pa je mojemu dala Granobil (za govorce), ki pa mi ni prav nič ublažil grla. Vprašaj malo v lekarni kaj ti lahko ponudijo.
Takrat  je imel tamali manj kot tri mesece pa se je nalezel tudi on, anpak je bil res prehlajen zelo zelo malo v primerjavi z mano in ostalimi člani družine.




Stran: [1]