asso -> RE: Uvajanje spalne rutine (17.9.2008 10:56:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Po moje mi večina ne bi dala prav, a jaz sem ji kar zgodaj dala možnost, da se nauči sama zaspati. Tudi če je malo pojokala, ko sem jo položila v posteljico je nisem takoj tekla ven vzeT. Razen seveda če ni bil že tisti grozovit, histerični jok, potem nikakor. Zelo prav pri uspavanju nam je prišel tudi vrtiljak. Pri nas se je izkazal kot vreden vsakega centa.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] S tem se popolnoma strinjam. Simonček, mislim, da delaš "napako" v tem, da ga nahraniš preden ga skopaš in potelovadiš z njim. No, ne vem. Jaz pri obeh mojih sem jih nahranla cca. vsaj eno uro pred kopanjem (kupček - bruhanje in to) in šele nato skopala. Če sem jih kopala zvečer sem jih takoj po kopanju nahranla in če sta zaspali na joški, pač sem jih dala v pojstlo, če ne sem jih budne dala v pojstlo in sta zaspali. Ta starejša je pa vedno pred spanjem najprej jokala enih 5-10 minut in šele nato zaspala (noben drug sistem uspavanja ni pomagal - ne nošenje, ne pripovedovanje, ne petje - bilo je samo še hujše). Tako, da mislim, da je dobro oboje tako, da ti zaspijo pri hranjenju, če to pa ne, pa da zaspijo sami. Jaz predlagam pa hranjenje pred spanjem, ker tako majhni znajo bit lačni in zato ne zaspat. Še posebno, če se po zadnjem obroku še kopajo in potelovadijo (pokurijo kalorije in so hitreje lačni) Moje mnenje!
|
|
|
|