Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: najljubši letni čas 17.9.2008 20:04:28
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mene mraz dobesedno boli. A res? Jaz sem pa se vedno brez nogavic . Se mi zdi, da se mi je toplota akumulirala cez poletje in da lahko se nekaj casa zdrzim. Brez nogavic ...ne ne, jaz pa ne. V ponedeljek sem imela tričetrt hlače in spodaj dolge najlonke, pa me je toooolk zeblo, da sem že dva dni v ornk štumfih in ornk čevljih šla v službo. Ta hip sedim v dveh flisih , čeprav je menda 21 stopinj pri nas, ni glih tolk zlo mraz. Samo bom šla zakurit glih kar. Meni se toplota ne akumulira za čez jesen. Bi bilo pa tako fajn. Ti kar malo zavidam. Sneg imam pa rada. Tudi mraz potrpim. Samo da je sneg.
< Sporočilo je popravil Gina -- 17.9.2008 20:05:42 >
|
|
|
|
RE: najljubši letni čas 17.9.2008 20:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se toplota ne akumulira za čez jesen. Bi bilo pa tako fajn. Ja, do skoraj do prvega minusa brez nogavic. Saj ene punce se krizajo, kaksna okrog hodim..ampak sem se vedno zdrava kot dren . Mi pa potem spomladi soncek neskoncnoooooooooooooooooo pase. Morje maja, da si pregrejem kosti, je MUST HAVE . Poleti je bolj iz nuje, ker so takrat pac dopusti...tale maja je pa prav angelski. Kar cutim toploto, ko mi gre cez telo.
|
|
|
|
RE: najljubši letni čas 17.9.2008 21:10:48
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
vsak po svoje. v vsakem letnem času se dogajajo ful lepe stvari in vsakega se po določenem času tudi naveličam. HB, da živim tu, da se ves čas spreminja.
|
|
RE: najljubši letni čas 17.9.2008 21:17:19
|
|
|
|
Anonimen
|
HB, da živim tu, da se ves čas spreminja. Ja, res nam je lepo.
|
|
|
|
RE: najljubši letni čas 20.9.2008 18:08:21
|
|
|
|
tropical
|
Poletje je najljubši letni čas
|
|
|
|
RE: najljubši letni čas 20.9.2008 18:15:24
|
|
|
|
petja
|
Najraje imam zimo . Sledi pomlad, jesen, na zadnjem mestu je pa poletje in **** vročina!
|
|
RE: najljubši letni čas 20.9.2008 18:28:41
|
|
|
|
ursi
|
Kot letni čas mi je najbolj všeč poletje! Kot čas mi je pa najbolj všeč december in sicer od začetka, ko začnem kupovati za miklavža, pa do božiča, ki mi je najlepši praznik.
|
|
|
|
RE: najljubši letni čas 20.9.2008 22:31:38
|
|
|
|
amaya
|
Hmmmmmmm...čudno imam jaz to radelano... Poletje-nevihte, vročine pa ne prenesem Zima-sončni dnevi, burja mi gre na khmmmmm.....na tisto, kar nimam Pomlad- itak ker vse cveti in se vsi ženimo Jesen-kr neki, sonček
|
|
RE: najljubši letni čas 20.9.2008 23:14:24
|
|
|
|
majra
|
Zima! Sploh od kar sem se iz brd preselila v mesto in se ne rabim več ob 4 zjutraj zbujat in kidat sneg do ceste, da lahko pridem v službo
|
|
|
|
RE: najljubši letni čas 20.9.2008 23:20:42
|
|
|
|
ninachow
|
poletje, morje, potaplanje... morbiden je pa poleg novembra še februar. u iber.
|
|
|
|
RE: najljubši letni čas 21.9.2008 8:45:39
|
|
|
|
*kinnie*
|
Kateri letni čas je vam najbolj pri srcu? Pomlad
|
|
|
|
RE: najljubši letni čas 21.9.2008 10:01:39
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija da, škorpijon sem.... No, tega pa ne bi nikoli ugotovila Drugače pa, najljubše mi je poletje. Itaq. Lepa zna biti tudi jesen. Vendar samo, če je sonce. Drugače je tako morbidna. Tudi zima je lepa. Vendar samo, če je sonce. Drugače je tako prekleto zoprna (z izjemo adventnega časa). Pomlad zna biti lepa. Vendar samo, če je sonce. Drugače je povsod mokro...
|
|
RE: najljubši letni čas 21.9.2008 10:13:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak po svoje. Proti koncu enega letnega časa že kar čakam na naslednjega. Zdaj čakam na kostanje in orehe, mož že nekaj sanja o orehovi in pehtranovi potici . Najraj ep aimam sonček in temperature od 15 do 23 stopinj. Več mi je prevroče, manj me zebe.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?