|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spol otročka - malo drugače!
12.3.2005 11:57:08   
Čičica

V začetku avgusta pričakujemo prvega otročička, 22.3. imamo pa morfologijo.

Pa berem tu po forumu, da vse sprašujete za spol. Mene in mojega pa sploh ne zanima. Bo kar bo in kar bo, bo super!

Me pa zanima: a ste vse tako radovedne ali je tu še kakšna kot jaz, ki se bo lepo pustila presenetiti? ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.3.2005 11:58:48   
total
Jaz sem se hotla zadržat,pa mi ni uspelo.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2005 12:01:33   
hugolina
Ojla!
Tudi mi avgusta pričakujemo štručko. Vsak k me vidi oz. k ve da sem :nosecka: me najprej vpraša: "A boš vprašala kaj bo?"
Mislim men pa to sploh ne pomeni toliko, važno je da bo vse ok. Zato nimam namena vprašati, ne bom pa dala roke v ogenj, če mi mogoče kdaj na UZ uide. Ampak se mi zdi da sem tak karakter, da ne bom. Smo NS dali skoz pa nisem :)!

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2005 12:02:15   
Anonimen
MIdva sva se tud dogovorila, da ne bova vprašala. In me ni zanimalo...dokler mi ni delal ginekolog UZ v 21.tednu. Ko mi je vse lepo razlagal, sem postala tooooook firbčna in sem toooooook gledala8) u tisti ekran, če bom kje kaj vidla:)-. Ampak vprašala pa nism.

No, ta radovednost me je potem dajala do 30. tedna, ko se nism mogla zdržat in sem vprašala. :ups:Pa je bil otroček že tko evlik, da se ni nč vidlo:(. In potem smo lepo počakali do konca :)

(odgovor članu Čičica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2005 12:16:05   
tia
Pozdravček,

tudi jaz pričakujem :duda: tam okrog sredine avgusta,pa sem rekla da ne bom vprašala,če bom slučajno videla sama na UZ-ju,drugače se bom pa dala presenetiti.Namreč po 2 ss,mi je res vseeno kaj bo samo da bom k sebi stisnila :duda:.

pa pa

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2005 12:22:45   
lunca77
tudi mi smo se odločili, da ne bomo vprašali pa mi vsi pravijo kok je to fino. na začetku sem bila še ful firbčna :ups:, zdej sem pa v enem takem veselem pričakovanju:bravo:, da bi bila kr žalostna če bi mi kdo povedal.

po moje si se prav odločila pa še cel kup roza ali pa modrih cotic ne boš dobila za darilo;).

uživaj in lp lunca77 :nosecka: 35t

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2005 12:37:00   
taška30
Zdravo!
Nama je bilo zares čisto vseeno, pa sva vseeno vprašala. Pa sploh ne morem razložiti zakaj. V bistvu lahko odgovorim le z obratnim vprašanjem: zakaj pa ne? Zdaj vemo da bo punca, imamo zbrano že ime, jo 'kličemo' po tem imenu in tudi eno oblekco sva že kupila :bravo: (roza, pa čeveljčke za zraven).
Če so se pa slučajno zmotili...:zmeden: ja, kaj pa hočemo, nič za to, bo pa oblekco katera druga nosila.

Kar se tiče pa tega, da hočeš bit presenečen v porodni, ne vem, no, jaz ne razumem kako si lahko 'presenečen' - itak je 50/50.

LP vsem ki veste in ki nočete izvedeti ;)

Taška

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2005 13:02:53   
KMALU
Jaz bom verjetno vprasala, a drugim ne bom povedala, ker me moti da vsi nosecnici tezijo kaksno ime bo dala otroku itd. To bo moja in mozeva "skrivnost"...
Vprasala bom pa zato, ker bom ze prej kupovala stvari za dojencka pa je pri nekaterih (ne vseh) stvareh majhna razlika, ce je stvar za fantka ali puncko...

Moja zelja je sicer fantek, a tudi ce bo puncka jo bom imela najrajsi na svetu. :bravo:

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2005 13:11:54   
mojčy
Ja,nisi sama... tudi naju ne zanima kaj bo,samo da bo zdrav. pri:sloncek:cakujemo pa ga tudi v avgustu... lp::kuza:

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2005 14:05:05   
Jessy
Midva tudi ne bova vprašala, ker nama je vseeno katerega spola bo in se bova pustila presenetiti.

Tudi mi naj bi rodili v začetku avgusta (2.8.).

lp, Jessy 9nebesa

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2005 14:10:03   
Anonimen
Uf, jaz pa nikakor nisem zdržala. Niti slučajno.

(odgovor članu Čičica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2005 14:28:24   
ZARA
...jst nisem vprasala,ceprav me je mikal...

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2005 15:54:44   
mišika
PDPimam 3.8.Morfologijo pa 18.3. pa že komaj čakam da vprašam za spol.Doma imam 6 let staro deklico, pa bi res radi že sedaj vedeli kaj bomo dobili avgusta.Karkoli že bo, deteca bomo vsi veseli, a vseeno je lepše kupovati oblekice in stvari če veš kaj pričakuješ.Še to prvič pa nisem nič vprašala.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2005 16:09:15   
VALENTY
Pr nas tud nisva sprašvala.Ne prvič,ne drugič. Je tako fajn k ti sestra pove kaj maš. Se mi zdi,da je tist trenutek res nekaj posebnega; pričakovanje,lepše - vsaj iz mojih izkušenj!

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2005 16:33:15   
lan
Jaz tudi ne bi mogla zdrzati celih 9 mesecev.Enostavno sem si zelela vedeti kaj bomo dobili:roza:,:modri::zmeden:.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.3.2005 17:26:10   
dory
Jest sem pa babji firbec in sem se hotla takoj prepricat,ce je moj sesti cut tapravi...in kot vedno bil je :):)-

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.3.2005 17:47:25   
African queen
Jaz sem tudi obakrat vprašala,ne bi zdržala devet mesecev...

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.3.2005 7:28:57   
mammy26
pa saj tudi jaz nisem želela vprašati, a se je pri sinu na uz pri morfologiji tako fajn videl majhen privesek, tako da mi ni moglo uidit. Pri hčeri nisem vedela do konca kaj bo, zato je bilo presenečenje toliko večje. Sedaj pri tretji pa se je prav tako na uz pri 25 tednih tako lepo videla žemljica, da mi sploh ni bilo treba vprašati ko se je tako lepo videlo. No in tako sedaj pričakujemo punčko 01.06.

Od vsakega posamznika je odvisno ali želi ali ne želi vedeti. Res je fajn če si bolj presenečen, a mi ni žal da vem, tako lahko govorimo o njej imamo ime, izbiramo cotike... in vse to.

Lepo nedeljo vsem!

mammy26, 28t 4/7

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.3.2005 9:52:44   
Erdbeere
Jest tudi nisem vprašala...sem bila potem ful vesela ko sem rodila ko sem čakala kaj imamo...je po moje čist drugačen občutek kot če veš kaj boš dobil....tudi pri drugem bom verjetno šla rodit ne da bi vedela kaj bo...jest pravim samo da je zdravo

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.3.2005 10:57:34   
malika
Prvič nisem vprašala in tudi zdaj ne bom. Je lepše presenečenje, pa tudi po nepotrebnem se izpostavljat dodatnim UZjem, samo za ugotavljanje spola, se mi zdi totalno mimo in neprimerno.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.3.2005 11:44:53   
frutka_
Midva sva želela vedeti pa se ni videlo skoraj do konca. No, na koncu je bila pištolca zelooo očitno videna tako da tudi če ne bi hotela vedeti bi videla da je :modri::modri::modri::duda::modri::modri::modri:

Sicer pa se meni tudi nepotrebni UZ-ji zdijo mimo...

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.3.2005 21:30:02   
Pilar
zanimalo že, vprašala pa nisem, slutila sem da bo :modri: in tudi je :love::love::love::love::love::love:

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.3.2005 21:38:40   
t_t_y
Jaz imam rok proti koncu aprila, pa nisem vprašala.
G je samo rekla, da se dobro vidi kaj je, pa sem rekla naj mi ne pove. Se mi zdi da bo fajn šele pol vedet. Pravijo pa, da tisti ki vedo kaj bo, pa potem
ugotovijo da se je G zmotil, da so kar razočarani...ne vem,
jaz bom raje počakala.

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.3.2005 22:22:42   
SU
Mislim, da nas je kar nekaj, ki nismo vprašale in res nisi sama "v tem"! Samo, da bo vse okej!! Tudi midva ŠE ne veva - bova pa kmalu, saj se "D-dan" hitro bliža! :bravo::duda: LP, Saša

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.3.2005 14:58:19   
ninocka
jst tut nočem vedt, ampak si pa moj ful želi in sem rekla, da pač naj bo to po njegovo...itak je vse ostalo po moje :)-

bolj kot jst si pa želijo vedt vsi kolegi in žlahta kaj bomo meli - razlog pa je: da mi ne bojo vse v bež barvi kupovali :)- :)-

LP, :rozica:

(odgovor članu Čičica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?