|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekolog
17.9.2008 0:54:54   
time007
zdravo,
js pa se želim odpraviti na prvi ginekološki pregled, pa me zanima če bi mi lahko kdo mal opisal postopek tam, ter kako pridet sploh do termina, je potrebena kakšna napotnica al ne?

hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekolog
17.9.2008 1:23:16   
ribica.
ja najprej se pozanimaj kateri še jemlje nove pacientke. Lahko tud pokličeš. Ko prideš tja pa kot povsod, oddaš kartico, potem te pa pokličejo not. Tam kjer hodim jaz, greš ponavadi vedno najprej k sestri, da poveš kako in kaj, potem pa še zumaj v čakalnici počakaš, da te pokličejo v kabino. Tam si slečeš hlače in spodnje hlačke, in ko te pokliče , greš not. Pa ne sekiraj se da kažeš rit. Veš kolk jih je že videl. Napotnice pa ne rabiš. To je kot pregled pri splošnem zdravniku.

(odgovor članu time007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2008 8:01:42   
becky
se podpišem pod ribico. mene je pregledala in mi povedla vse, kar me je zanimalo. vprašala me je še, če hočem kontracepcijske. pa sploh ni bilo hudo. tiste njihove aparature so pa na žalost vedno hladne user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2008 8:34:19   
Anonimen
niso povsod napravice hladne...pri moji ginekologinji jih ogrevajo in sploh ni blo hladno. Bolj hladen je bil gel, ki ga je uporabila. To je bil tud moj prvi pregled, vse kar sem morala storit je blo da sem se sprostila. Mam srečo in mi je G pomagala, pokazala tocno kako naj se naslonim in katere misice sprostim. Pol je slo tko da sploh nisem vedla kdaj je vse naredila in končala. Kar brez skrbi. In ti kar vprasaj kar te zanima, ti bodo vse razlozili. Pri sestri pa obicajno zmeris pritisk, dobis recept za tabletke, se stehtas...v glavnem ni nic posebnega.

(odgovor članu becky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?