|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sosedje
12.3.2005 11:25:35   
piščanc
ravno včeraj sem brala zanimiv post o 'prijaznih 'sosedih,

no danes sem tudi jaz dobila en ornk pljusk v parih minutah
včeraj je mož pripeljal kužiko od tašče, ker je morala na hitro oditi in ko sem jo peljala lulat pred blok na travo, sem bila deležna takih pogledov od sosed, da me je minilo imeti kakršno koli žival. Psička se je samo polulala na travo, pa mi je ena že ponujala vrečko, češ poberi. ko pa se je dejansko pokakala, pa toliko da nisem morala pod njeno rito čakati, da pade na papir.

pa še dežuje in je sploh ne morem peljai na sprehod zaradi žigca

uh, sem slabe volje, upam da je malo krivo vreme
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sosedje
12.3.2005 11:34:50   
TARA in MAJ
Tudi mi imamo:kuza:in s sosedi nobenih problemov prav nasprotno je tudi njihova ljubljenka,tako jo imajo radi vendar kar se tiče drekcov je pa prav,da se poberajo.
Če imaš katerokoli žival doma je velika obveznost in tudi naš:kuza:v dežju noče hodit ven.
Naj še povem,da ko dežuje imam dežnik nad:kuza:(ker je dama)jaz pa stojim na dežju in čakam da psička opravi svoje:)-vendar tako pač je če imaš rad živali:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sosedje
12.3.2005 11:37:28   
kalimero
Jap, ni kaj dodati!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sosedje
12.3.2005 11:49:06   
HuAnita
ne bi o tem... Meni je en/ena že parkrat ponoči tolkla po steni, ko je mala jokala:(( :(( :((

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sosedje
12.3.2005 11:53:48   
Anonimen
Še dobro, da živim v hiši in imamo svoj vrt. Se naša :kuza: lahko prostovoljno šeta in kaka...kjerkoli želi.
Verjamem, da je težje v strjenih naseljih. Pohvalno od tistih, ki pobirate kakce za svojimi :kuza:

No, vsekkor bi bilo najbolje živet nekje v samoti, pa 1km naokrog nikogar :)-:)-:)-

Pri nas imamo drugačne probleme. Pod nami je trgovina in gostilna. Potem si lahko predstavljate, kako že ob 6h zjutraj prevažajo sadje na vozičkih in kako ob polnoči pijančki kapljajo ven :)-

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   sosedje
12.3.2005 11:53:53   
žužu
uf, to se je meni zgodilo na morju. sina je ponoči tlašila mora in je kričal, sva ga obe s taščo mirile. en sosed pa je začel butat po prikolici in kričat, naj nehamo matrati otroka in če smo totalno zmešano. svašta res. pa ponavad so najbolj zoprni ljudje, ki pred svojim pragom nimajo pomedeno, najbrž morjo fejst noge vzdignit, da ga lahko sploh prestopijo.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sosedje
12.3.2005 12:26:42   
Skye
uh...jaz imam pa srečo z sosedi.....nikoli nobene pripombe. Tud sama imam :kuza: pa sploh nobenih problemov....no verjetno za to, ker ima skoraj vsak drug sosed tud svojega;)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   sosedje
12.3.2005 12:33:13   
Anonimen
Kdor ima psa naj za njim tudi počisti. Travnik med bloki tuki pri nas je obupen.

Ko sem jaz čuvala :kuza: od rpijateljic, sem ZMERAJ pobrala drek, pa niti ni bil moj pes. Se navadiš. Ta prvič je grozno potem pa že čista rutina.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   sosedje
12.3.2005 12:36:11   
Skye
pri nas v parku je koš...prav namenjen za pasje odpadke in zraven tudi vrečke, za pobiranje le teh.....in moram reči da so vsi kar pridni in pobirajo za seboj:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   sosedje
12.3.2005 12:36:44   
Skye
popravek: pobirajo za psmi in ne za seboj....da ne bo pomote:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   sosedje
12.3.2005 14:06:29   
piščanc
sej se strinjam, da je treba pobirati za :kuza:, ampak malo preveč grdo gledajo kako se navadite?? jaz sem bila čisto:grrr:

pa kako sfolgate :kuza:, dež in :duda:, čestitke vsem!!

jaz še nekaj časa ne bom imela :kuza:, vsaj dokler tjaša ne bo sposobna sam ga peljati ven, jaz sem bolj za :muca:

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   sosedje
12.3.2005 14:16:55   
TARA in MAJ
ninočka, če boš kupovala:kuza:otroku delaš napako,kajti otroci so navdušeni le nekaj časa potem pa je:kuza:tvoj.Tudi pri nas so navijali za :kuza:sedaj pa je ta psiček moj in spi tudi pri meni na postelji pri nogah,in kamorkoli gren je z menoj najrajši pa se vozi v avtu.
lp

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   sosedje
12.3.2005 14:19:54   
Anonimen
Najprej, tara9, vsaka ti čas, sem se pa res nasmejala, ko sem si predstavljala tale prizor. Pa saj ti čisto verjameme, saj je pri nas tudi velikokrat podobno, samo da sva obe pod dežnikom, vsaj na pol.
Ja, je pa. če si sam za vse, včasih težko imet kuža. Včeraj, naprimer, je imel Tibor vročino in sva prišla domov ob petih. Sicer je bila takrat naša kuža vzunaj, ker je bila (kakor tudi Tibor) pri mojih starših na vikendu, ampak sem ji pozabila reči, naj gre lulat. Ker ponavadi ima dosti drugega dela, pa pozabi, če je spomniš. In potem je Tibor zaspal šele ob 21. uri in me je ful skrbelo, kaj bo, če mi začne Miša cviliti za ven, Tibor pa s tako vročino, da ga res nisem mogla oblačit in ven vlačiti. No, k sreči se je izšlo. Pa je bila že velikokrat kakšna taka situacija.
Sicer pa problema glede kužike s sostanovalci nimam, čeprav mi je res včasih kar nerodno, ko Miša lula in se mi zdi, da me vsi postrani gledajo, ker nisem pobrala. Tisti, ki so ful nastrojeni proti psom, itak ne vedo, kdaj kuža lula ali kaka. Dreke pa vse poberem, razen včasih v temi ko je dež in se Miša pokaka daleč proč, kakšnega ne najdem, to je pa res. Bo jo morala naučiti, da mi ga pokaže.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   sosedje
12.3.2005 15:26:29   
TARA in MAJ
Splišni,se mi je že marskdo smejal ko me je videl z našim:kuza:v dežju,kako naša psička hodi ko je mokro kot balerinca jaz pa zanjo z dežnikom,da se nebi zmočila
Tako naš :kuza:sprehaja mene namesto da bi jez njo:)-

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   sosedje
12.3.2005 16:34:18   
hondas
ninočka : Kako bi se počutila, če bi tvoj Žigec z prstki šaril po travici, kjer je nekaj trenutkov nazaj uriniral sosedov ljubi :kuza: ..........:grrr::grrr:

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   sosedje
12.3.2005 16:54:57   
TARA in MAJ
hondas,a loh poveš kako :kuza:dopovedat da se ne sme polulat.Za drekce normalno,da se poberajo a glede lulanja:zmeden2:
sem pa zato,da:kuza:ne lulajo na otroških igriščih druge pa....edino če ma tvoj pamperske:)-

pa,pa hondas;)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   sosedje
12.3.2005 17:15:44   
Gina
Pa saj ponavadi se otroci ne igrajo na istih travnikih, kot :kuza::kuza::kuza: hodijo na svoj WC. A naj zdaj doma svojemu :kuza: kahlico ali pleničke dam, kot je že tara predlagala? Po moje bo nad obojim navdušena, hi, hi.... Sicer je pa pamperske naša že imela, ko je imela ta rdečo in je bila zelo romantična za videt:)-

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   sosedje
12.3.2005 17:20:56   
TARA in MAJ
Gina,a pamprske:)-:)-a veš da še nism slišala:)-sm pa vidla hlačke sam naša:kuza:nebi prenesla da ma kej naseb jo moti še čopek ko ji ga včasih naredim na glavi ko ma tako čupo.
Mi je pa veterinar reku da mora met čez oči dlake ker je za te :kuza:bolje drugače lahko oslepi pol bi bla pa kot Esmeralda:)-:)-:)-

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   sosedje
12.3.2005 17:46:53   
Gina
Uh, tara, naša ima tudi čopek čez oči:)-:)-:)-. Mogoče sta pa v sorodu:kuza::kuza:, hi, hi... Čopka na glavi tudi ne prenese, ji ga je že moj ene 2x naredil, pa naša bejba bi ji tudi najraje, ker je punčka in mora tudi :kuza: izgledati punčkasto. Ampak se ne pusti, hvala bogu.
V pampersko smo pa morali luknjo za rep naredit, pa je bilo ok. Sicer se je moj ta velik zgražal, kaj delamo s psom, ampak naš:duda: je že plazil takrat po stanovanju, pa ni šlo drugače. :)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   sosedje
12.3.2005 19:26:06   
kalimero
Joj hondas, ne pretiravaj. Svet ni sterilen. In kaj naj zdaj, je treba iztrebiti vse pse, da se bo lahko tvoj otrok igral na travici? Precej brezplodna debata. Če nekdo ne mara psov bo vedno našel kakšen tako globok argument.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   sosedje
12.3.2005 20:21:36   
TARA in MAJ
:bravo::bravo:kalimero;)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   sosedje
12.3.2005 21:27:11   
Anonimen
Ja pa saj, če veš, da je po tisti travici pred nekaj trenutki uriniral sosedov pes, ni treba svojega otročka pustiti, da šari s prstki po njej. Saj je veliko travice, kjer lahko kolikor brez skrbi šari. Razen če se ti zdi, da psi čisto povsod urinoraajo, to je pa že drug problem. Pri tebi.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   sosedje
14.3.2005 18:37:45   
ninocka
jst mam pa mal drugacen problem...
živim v hiši, zaenkrat še ni ograje okoli, tko da hodijo vsi sosedovi psi k nam opravljat svoje potrebe...
zdej pa dokler je to na vrt (ni še zrihtan, se ne zadržujemo tam) me ne moti, moti me pa, ker to delajo direkt pred vhod in na dovoz in nikol ne veš kdaj boš naletu na pasjo bombico, ko stopiš iz avta ali hiše...
bi rekla sosedom, ampak ne vem kater pes je, nočem pa obtožt napačnega soseda... a ma katera kakšen predlog?

smo probali s tistimi ploščicami, k psom smrijo in jih pol odganja, pa se nam je en :hudicek: pes direkt na ploščiso po.... :( :(

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   sosedje
14.3.2005 19:38:34   
Anonimen
To je pa res eno konkretno sranje, bi rekla. Eni imajo pse spuščene in verjetno hodijo tisti na vaš vrt in na pot opravljat potrebo, drugače si ne znam predstavljati. Ja, ograjo bo treba, po moje ni druge. Obstaja tudi en sprej, da psom smrdi, samo to je verjetno isto, kot ste že imeli.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?