BONI* -> uporabnost mikrovalovke in mnenje o njej (12.3.2005 10:20:54)
|
Že nekaj časa navijam za to, da bi pri nas kupili mikrovalovko. Nikoli prej nisem čutila potrebe po njej, sedaj ko pa imava otroka, pa se mi zdi v mnogih pogledih zelo uporabna. Ker pa je mojega fanta vedno tako zelo težko v kaj prepričati (vedno je sto zakajev + škoda denarja:( ), rabim res dobre argumente, zakaj naj bi mi imeli mikrovalovko. Prvi je sigurno njena praktičnost in enostavnost pri pogrevanju otroške hrane (čez dober mesec bomo pri Luku začeli uvajati gosto hrano), sterilizaciji stekleničk, hitra priprava adaptiranega mleka (jaz sicer dojim, ampak včasih pa le nanese, da je treba dati adaptiranega), dalje- pogrevanje hrane za naju (vse manj imava časa za kuhanje kosila),... Prosim vas, naštejte mi, za kaj vse vi uporabljate mikrovalovko (če jo imate), za kaj se vam zdi dobra in kakšno je vaše mnenje o njej iz zdravstvenega vidika. Fantu je namreč zadnjič njegov brat rekel, da z mikrovalovko itak uničiš vse kranilne vrednosti:zmeden: in da zato ni dobra. Napišite vse argumente za in proti. Najlepša hvala! Lp, Boni
|
|
|
|