Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam date premala oblačila? 18.9.2008 11:10:44
|
|
|
|
malania
|
Mi pa imamo doma eno vrečo čevljev, ki jih noben več ne nosi, so pa še kar v dobrem stanju, čeprav rabljeni. Hudi mi je, da bi jih npr. vrgla proč, zato sem jih pustila, da jih dam v dobrodelne namene (če pa komu niso všeč, jih lahko še vedno vrže proč). A zbirajo tudi to? So pa različnih številk, od 39 dalje.
|
|
|
|
RE: Kam date premala oblačila? 18.9.2008 13:50:57
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa kaj je zdaj s to Humano? A ve to resno, da vse to razrežejo? Jst sem bila prepričana, da gre to v prave roke in da ni profitna organizacija. To piše na njihovi strani: O humaniPresežek denarja, ki ga pridobimo od prodaje oblačil, je namenjen reševanju nekaterih najpomembnejših problemov najrevnejših dežel tega planeta. - šolanja otrok in mladine
- vzgajanje učiteljev
- skrb za zdravje in preventiva pred boleznimi, kot sta AIDS in malarija
- vzgajanje kmetovalcev in vzpodbujanje k večjemu pridelovanju hrane in sajenju dreves
Na našem planetu živi 6 milijard ljudi. Prav vsak od nas si zasluži in ima pravico do dostojnega življenja, življenja brez lakote, življenja brez pomanjkanja in revščine. S skupno voljo, s skupnimi močmi, z znanjem in z razpoložljivimi viri, danes LAHKO to uresničimo. Najbogatejše države na svetu namenijo manj kot 4% svojega B(D)P za pomoč nerazvitemu svetu. Francija in Velika Britanija, najvišje na lestvici, z 0,38% in 0,35%, ZDA komaj 0,13%. Svetovni voditelji bodo morali iskati skupno rešitev in tako spremeniti tok miselnosti. V naslednji dekadi se bomo soočali z vprašanjem, kot je pitna voda za vse, globalno segrevanje ter revščina in pomanjkanje na svetovni ravni. http://www.humana.si/o_humani.php
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?