kje sre (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jaz99 -> kje sre (12.3.2005 8:37:48)

Včeraj sem zadnaj nekaj bluzila in gledala ,kaj se je dogajalo na RR , ker pač čes dan ni bilo časa, danes sem pa skoraj med prvimi. Kaj a res toliko spite , sej jaz bi tud pa mi moje lepotičke ne pustijo. Zdej grem pa spit kavico:zaspan::kava::zaspan::kava::zaspan::kava::zaspan::kava::zaspan::kava::zaspan::kava::zaspan::kava::zaspan::kava::zaspan::kava::zaspan::kava:

BUČKO -> kje sre (12.3.2005 8:43:38)

Ola se pozna da je sobota.Jaz sem bla včeraj ob 6.30 gor pa jih je bilo kar nekaj.Tut jaz pijem:kava::kava:pa tamalga kar zraven dojim.
Zgleda,daže vse vneto čistijo saj pnavadi je sobota za to:)-

tjaga -> kje sre (12.3.2005 8:45:41)

Jutro,

kam greš zdaj? Sem prav slišala kako kličeš :)-:)-:)- . Jaz sem mojo kavico že, zdajle bo pa še en čajček padel.

Vreme je pa za crknt. Pri nas piha kot za stavo. Meni se že počasi meša od te zime in mraza. Upam, da bo kmalu bolje. Pa regrata se mi lušta (mljask).

:kava::kuza::kava::kuza:

jaz99 -> kje sre (12.3.2005 8:46:35)

A jaz pa to naredim kr v petek , tako da imam vikend prost. No jaz si še nisem utegnila skuhat kave, si jo bom pa zdaj,če mi bo le ratal,k sta obe budni.

frutka_ -> kje sre (12.3.2005 8:52:32)

Spila sem svoj obvezen jutranji kapučino, mali je šel že nazaj ajčat, ker je rogovilil že pred sedmo zjutraj. Ati pa ima predavanja...upam, da bo hitro doma!
Sem sama...no, RR je z mano...;)

Čistila nisem in ne bom...bom počakala, če bi se samo.

BUČKO -> kje sre (12.3.2005 8:53:13)

Ja zaenkrat sem še budna samo glede na vreme pa nam dolg,poden:hudicek:pa pihaaaaaaaaaaaa:hudicek:
Dons mi vsaj kuhat ni treba:bravo:k gremo k tašči na južno pol pa na rojstni dan.:sloncek:
Pa ve kaj imate v planu?:rozica:

frutka_ -> kje sre (12.3.2005 8:56:17)

Mi gremo popoldan malo na zrak jutri pa imamo družinske športne igre pri teti in otvoritev lončene peči...mmm...pa pizzo bomo pekli...samo da smo skupaj!:bravo:

baje bo slabo vreme danes...:(

*NaDy* -> kje sre (12.3.2005 9:00:00)

Tudi jaz sem spila svojo :kava::kava: in premišlujem kaj bi kuhala danes.Nimam ideje.:)

jaz99 -> kje sre (12.3.2005 9:07:33)

Jaz bom pa danes dobila na obisk mojo zlato mamico, kasneje pa se bom mogoče odpeljala v >Šk. Loko kjer se bom končno bobarvala. Če se ne bom danes se bom pa sigurno jutri. Kuhala ne bom nič. Samo krompir bom spekla, k smo na dijeti, tako da nimam problemov o razmišljanju kaj kuhati.
NO ZDEJ GREM PA RES ŽE TO :kava:SPIT.

tjaga -> kje sre (12.3.2005 9:09:32)

Nam je pa sušilc crknu - again. :grrr::grrr::grrr:. Bom ven odnesla, ko toliko piha. Mogoče mi pa cote odnese, pa mi likat ne bo treba :)-:)- .

:kava::kuza::kava::kuza:

srnica -> kje sre (12.3.2005 9:15:55)

Pri nas pa je tak lep sonček, pa tudi piha ne kaj dosti

:bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]