|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kettcar
16.9.2008 17:05:12   
Dadi
Zanima me kje bi lahko kupila kakšen Kettcar http://www.comshop.si/Article.asp?articleid=52138 ali kaj podobnega-avto na pedala? V Lj. ali pa v Kr.? Katere trgovine bi ga imele....Na spletu sem že našla, zanima me če je kje tko taka trgovina s tem. V BC nimajo, v Sončku tudi ne , v Pikapolonici tudi ne... Sicer imajo same traktorje in delovna vozila, mene pa zanimajo prav avtomobili na pedala.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kettcar
17.9.2008 20:54:04   
tana-2
No, mi smo našega kupili v spletni trgovini Ringaraja ;http://www.igrarija.com/trg/index.php?hid=13&sid=58, ki so tudi uradni zastopnik Kettlerja v Sloveniji. Videla sem jih tudi v njihovi trgovini za prosti čas Enim v Mariboru. So pa zakonuser posted image user posted image .

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?