Sanjam ?! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

srnica -> Sanjam ?! (12.3.2005 6:25:38)

Včeraj sem dobila negativen odgovor na mojo prošnjo za zaposlitev, za katero je ful dobro kazalo.Na konc so rekli, da pa le ne rabijo novega človeka ( kljub razpisu ) :((:((:((

Ko sem dobila pošto sem se zjokala, ker se me sedaj le začeva lotevati obup.Pa me je včeraj prešinila ena nora ideja in rada bi vaše mnenje.

Zadnje štiri leta sem delala kot trg. potnik po celi Sloveniji in delo mi je bilo zelo všeč.Rada sem v gibanju, vsak dan z novimi ljudmi.

Stvar pa je sledeča.Moj dragi dela na Krki d.d. NM, pa bi tudi jaz ful rada delala tam kot trg. potnik.Prošnje sem že poslala, eno celo direktorju kadrovskega sektorja na mail.Včeraj pa sem zasledila da ga sploh več ni tam in da je novi.Pa sem dobila idejo, da grem sama osebno tja dol (okrog 300 pa nekaj km ).Imam tudi njegovo številko da bi se najavila, saj se ne morem tako daleč peljati, pa da ga ne bi bilo tam.Ampak saj veste kako je, ko bom poklicala dol in prosila da me sprejme,...Nobenega tam dol pa ne poznam, da bi mi zrihtal vsaj pet minut.

Študiram da bi tudi njemu pisala mail, saj njihova uradna stran vsebuje maila od vseh, ki tam kaj so.Pa da bi ga potem poklicala.Kaj menite ve ?Je ideja preotročja, ker zapičila sem si v glavo, da bi zadela na loteriji, če bi lahko tam delala kot potnica.Kako naj se prebližam tem sanjam.Na njihov razpis ne bom čakala, ker vem da ga ne bo.

LP pa dobro jutro !

wawa -> Sanjam ?! (12.3.2005 7:04:39)

Ohoj

Ideja ni slaba, kar se tiče mejla poslati, poznam direktorja ki je takih mejlov zelo vesel, ker pravi, da ljudje ki se mu upajo tako napisati, so zanj pravi. Ampak pač tvegaš, slabše kot zavrnit te ne more.

Samo ne bit preveč vsiljiva, lepo en tak lep mejl, da pač iščeš službo, mal življenje pisa, pa če jih pač zanima, naj ti sporočijo. Klicala ga pa jaz nebi, ker po telefonu je ful čudno to spreševat:( saj meni se tako zdi.

Žal ti morem pa še nekaj povedat, sicer ne vem kako ma Krka, ampak večina farmacevtskih podjetji, kar jih jaz poznam jemlje za "trgovske potnike# torej tiste ki hodijo k zdravnikom in po lekarnah, formacevte. :(:( Saj ne vem mogoče si farmacevtka, ali pa krka nima te omejitve, kakorkoli, POSKUSITI ŠE NIKOLI NI BILO GREH!!!!!!:):):)

Veliko sreče:pujs:

srnica -> Sanjam ?! (12.3.2005 7:24:12)

Ja hvala wawa, se čisto strinjam s tabo.Tako bom naredila, nevsiljiv mail pa udb mi je pomagala, koga pa le lahko pokličem, da ne bo prevsiljivo.

Kaj pa se tiče potnikov, sem ekonomski tehnik in vem da tudi takšni delajo tam, ampak pač ne z zdravili pač pa po maloprodajah za kozmetiko in stvari, ki jih lahko kupiš v trgovini.Zato pa bi tudi jaz poskusila.

Res hvala za nasvet, bom pa poročala, kako bo.Kot si napisala " poskusiti ni greh " !

LP :rozica:

frutka_ -> Sanjam ?! (12.3.2005 8:57:16)

Andreja poskusiti vsekakor ni greh, več kot zavrniti te ne more...

mtd -> Sanjam ?! (12.3.2005 10:29:08)

če nauš probala, nauš nikol vedla!!!
kar na delo!!:bravo:
lp

india -> Sanjam ?! (12.3.2005 11:04:10)

Točno tako, kot so ti rekla dekleta prej: poskusiti ni greh. In če boš dobila na mail odgovor, bo to že nekaj pozitivnega, se pravi, ga bo vsaj prebral. Če ti bo prijazno odk.lonil, njega to nič ne stane, je pa spet njegova pozitivna reakcija. Če te bo povabil, je pa sploh super zate in boš lahko osebno izrazila svojo željo!

Kar na mial, pa napiši nekaj zanimivega, kar ga bo pritegnilo!

Želim ti uspeha!:miska:

kalimero -> Sanjam ?! (12.3.2005 11:46:36)

Poskusi, zgubiti nimaš kaj, pridobiš pa lahko veliko. Vso srečo ti želim!

Skye -> Sanjam ?! (12.3.2005 12:08:09)

Andreja brez tveganja ni uspeha.......zato le pogumno v boj.

držim :miska::miska::miska::miska::miska: zate

Skye

srnica -> Sanjam ?! (12.3.2005 13:10:23)

Punce hvala za vzpodbudne besede.Stopila bom v akcijo in vam poročala.

LP :rozica:

Stran: [1]