Izbira ginekologa (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ribica. -> Izbira ginekologa (12.3.2005 1:04:56)

Pozdrav vsem!

Tole naslavljam bolj tistim iz maribora, saj me zanima kdo je vaš ginekolog in zakaj je vaš ginekolog dober? Jaz ne bi več rada imela istega. Sploh pa če bodo še otroci. Mi prosim svetujete.

ribica.

zana21 -> Izbira ginekologa (12.3.2005 1:08:30)

Ojla.Jaz imam dr.Pelkicevo v porodnisnici Zelo se zavzema na nosecnico in je tud prijazna.Nisem pa prepricana se jemlje nove

Anonimen -> Izbira ginekologa (12.3.2005 11:51:56)

Jaz imam dr. Ozimicevo in sem zelo zadovoljna!:bravo:
Lahko se je z njo pogovarjat, je mlada, humana, vglavnem dosti boljsa kot ginekolog pred njo!:)

Teni_ -> Izbira ginekologa (12.3.2005 15:42:38)

Jaz imam dr- Petrovičevo in je super. Sem jo imela že v prvi nosečnosti, pa tudi prej. No, pa tudi zdaj ostajam pri njej. Do zdaj še nisem imela z njo nobenih slabih izkušenj.

LP,
Mojca:nosecka:

ribica. -> Izbira ginekologa (12.3.2005 17:34:48)

PO tem kar vidim z vaših odgovorov, lahko sklepam da je v mb dober ginekolog ženska............. Hvala za namig
;)

Urška* -> Izbira ginekologa (12.3.2005 23:08:48)

Se podpišem pod post MojceH.

Nikoli je ne bi zamenjala.:bravo:

LP:)

Anonimen -> Izbira ginekologa (14.3.2005 21:37:30)

Jaz pa za razliko od ostalih imam moškega ginekologa, dr. Rosiča. Dela v Ptujskih toplicah preko zdravstva, ne privat. Res ni v MB, a tudi Ptuj ni tako daleč. Jaz sem npr. iz MB, pa hodim tja. Je pa super. Čakaš ne dolgo, prijazen je in meni se dopade celoten sistem. Kri ti kar sestra vzame, ultrazvok ti naredi na čisto vsakem pregledu, ker ga ima kar poleg mize. Jaz sem imela v nosečnosti 10 pregledov in torej 10 ultrazvokov. Ne rabiš hoditi nikamor drugam v laboratorij ali kaj takega.

Bye:rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]