Paštetka -> RE: Odejica, posteljnina (16.9.2008 21:14:50)
|
Če želite imeti lepo, res otroško in lepo posteljino ter ugodno in kvalitetno, se odpravite v IKEO. Kupite, vse. Od vzglavnika, pregrinjala, prevleke, vse, ker naša dimenzija ne paše gor in obratano. Pa še vseeno pride ceneje. Te posteljine, ki se dobijo pri nas v BC in drugi otr. trgovinah, so tako nerodne, da jih otrok zelo, zelo malo lahko uporablja. Nekje do 6. meseca. Jaz sicer jo še uporabljam pri 1. letu, vendar otroka pokrivam po širini, ker so tako ozke. Ko se otrok začne obračat in malo zraste, ga sploh ne moreš pokrit. zato pa ima noge zdaj že skoraj zunaj. Pše drage so kot satan. Govorim o tistih, ki se npr. v BC, dajo kupiti v kompletu z zaščito za ograjico. Res nepraktične. Tele Ikeine so pa lepo široke. Pa jih lahko otrok komot uporablja do 5. leta oz. dokler ne gre v taveliko posteljo. Vzglavnik sem jaz pri obema začela uporabljati šele po 1. letu. Čeprav noben od njiju noče spati na vzglavniku oz. ju najdem povsod v postelji samo z glavo ne tam, kjer bi morala biti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|