Nončika -> RE: Noemi (15.11.2008 12:22:12)
|
Če ti je všeč ali pa ne, pa mi dol visi. Meni je. Sicer pa, vsak ima pravico do svojega mnenja, ne rabiš tako srborito zagovarjati Noemi. OK, če je tebi kul, meni pač ni. A se naj obesim? če pač kdo napada, je pač naloga tistega, ki se ni zmotil, da se zagovarja. in seveda pojasni tistemu, da je rahlo v zmoti. če ti ne poznaš imena, pač ne pomeni, da se je kdo drugi zmotil. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ne rabiš se obesit, sicer pa meni dol visi, če tebi paše ali nej. boli me đoko. moje dete se pač tak imenuje, pa če tebi paše eli nej. zagovarjala bom pa svoje dete in njeno ime ne pa tvoje dete in ime tvojega deteta. mislim, da bi ti na mojem mestu storila isto, ali pa bi se še nazadnje kje užalila. sploh pa mi je žal,da sem povedala svoje mnenje o tem imenu. očitno slabo prenašaš, če kdo ni enakega mnenja kot ti. Rija, maš prav izgovorajajo drugače in tudi mi izgovarjamo na enak način. razen da mi ne uporabljamo preglasa. ni Noémi ampak poenostavljeno Noemi.
|
|
|
|