Souly -> RE: Strah pred laparoskopijo (17.9.2008 9:31:55)
|
Hvala punce za tolažilne besede,...ma jaz sem že imela laparoskopijo in je bilo res vse super,..nič nisem čutila, super sem se zbudila, tako, da me to miri,... Ampak veste kako je, ko nekaj slišiš, potem še vidiš tisti film Awake in se ti potem že skor sname, ker samo premlevaš film. Ampak sem se tudi odločila, da pustim času čas, da vidim če bo slučajno cista šla z menstruacijo, kot je npovedal moj ginekolog in se bom potem s tem ukvarjala. Če bi pa prišlo do operacije bom pa o straho obvestila tako mojega ginekologa (ki ob enem tudi operira, ker je kirurg) in tudi anestezilologa. Več kot to pa itak ne morem naredit. Sicer je moja izkušnja z laparo super, jaz sem že isti večer po operaciji ustala in šla na wc. Malo so me bolela ramena od tistega plina, drugače pa je bilo vse super. Tudi celilo se je potem dobro, tako, da kar se tiče tega lahko vse potolažim. Za Urso30: Moja mami je pa imela tri umetne oploditve in so ji delali histeroskopijo in HSG na živo v Ljubljani in je šla še isti dan domov na bus, tako, da se tovrstne bolečine da prenesti, tudi če bi slučajno karkoli čutila. V Ljubljani tudi splave delajo na živo in se tudi prenese (delala ga je moja najboljša prijateljica in od brata žena tudi). Najbolje pa mi je rekla moja kolegica. Tudi v končni fazi če bi človek kej čutil je pa tudi res, da se od bolečine ne umre. hvala še enkrat in lp, souly
|
|
|
|