tehnofil -> RE: Me je skoraj kap (17.9.2008 16:20:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Cena tlakov z materialom na m2 je 20€ in ometov 15€. Tlake nima kaj ravnat. Cena tlakov db 5 cm je 8EUR/m2 + vsak dodatni cm = 1EUR Samo ostalo se lahko skriva v polaganju hidroizolacije, oblaganje instalacij s toplotno talno izolacijo, potem pa zraven polaganje tlaka. Kar se pa ometov tiče pa spet nima kaj dosti za ravnat saj ima v porabi materiala razpon od 5 do 2 cm, pogosto pa ti tam kjer je "ravnal" nanese material 1cm ali celo manj. "Ravnanje bi lahko vplivalo le na porabo materiala - kar je zanemarljivo. Kakšne so stene in tla pa je videl že pri ogledu in je to moral že upoštevati v dogovorjeni ceni. Po moje višanje cene nima podlage, saj so mu bili vsi pogoji znani ob dogovoru - t.j. nič ni bilo skrito, da se ni dalo upoštevati. Prej je dal nizko ceno, da bi dobil posel, potem pa izsiljuje. Ja, sedaj sem prepričan, plačal bi mu samo dogovorjen znesek. Sploh je prerekanje brez veze saj je vse merljivo. Cena je znana, povrišno pa lahko skupaj izmerite. ----------------------------------- Tlaki: 041/693-927 Besim - meni jih je delal za 6,5 EUR. Se pa splača posebej dati delavcem v žep 100 EUR, da res naredijo ravno, predvsem pa v robovih pazijo, da ni zavihnen navzgor, ko se posuši. Aja, pa računat je priše 4 tedne po tlakih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|