|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Dolenjske mamice
28.9.2008 12:33:01   
Anonimen
Oj, oj, sam tolk na hitr, predn grem dol na južno. Lepo nedeljsko popoldne želim vsem namuser posted image

(odgovor članu tamala_82)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
28.9.2008 16:58:33   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82
- mala_princeska je iz Poljan pri Mirni Peči (se pravi med Trebnjem in Novim mestom nekjeuser posted image ) in imam 4.leta staro Žabico Nino.
- nya ma pobiča
- mklks ma 10 mesecev staro princesko
- lili ma fantka
- udb hmmmm .... fantek?? - ja fantka ima in imeli sva se čast enkrat osebno spoznati, če se me še spomni.....user posted image
- kodrana ma princesko Taro

ostale pa .... jao jao, bom mogla še enkrat temo prečitat od začetka user posted image najboljše, da kar letim user posted image

Lepo nedeljo!! user posted image

Hvala za lepe želje; eno leto starejša....Bili v Nm na Loki na tortici včeraj.....-njami...
Mi smo pa danes belino (bele sorte) potrgali, pa sem iz pol urnega dremeža kar potegnila v skor tri urnega user posted image , ob brnenju formule zaspim v šusu. user posted image ; tamala se je igrala in nagajala atiju.user posted image
Ja, bomo videli kako bo, če bomo kmalu zagledali user posted image user posted image , čakam user posted image ......

Študiram na Dobi Maribor , izpite imam na Ricu v Nm- za poslovno sekretarko in kmalu se začne naprej.....Prvi letnik sem preživela, sedaj pa veselo v drugega...

Prijeten preostanek nedelje vsem, jaz grem likat; pripravit mojmu cote za na pot - gre v Beograd službeno za par dni nekaj delat.... Tko, da bova z malo skoraj sami par dni doma, z vsemi zverinicami.user posted image

Ajde uživajte; se tamali mudi risanko na računalniku samo malo pogledat; da ne bo pod nogami kot muha ali pa maček. user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 28.9.2008 16:59:15 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 77
29.9.2008 9:25:48   
Anonimen
Jupijajupijujpija, sončekuser posted image user posted image user posted image
No, da boste vedle, kako in kaj: jaz sem iz Podgurja in imam 3 mesečnega sončka Luko Patrika.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
29.9.2008 10:04:37   
Suzi*
daaan. jaz tudi, jaz tudi. user posted image  
Sem maica 3,5 let starega navihanca in 7m stare princeske.
smo iz NM.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 79
29.9.2008 12:51:12   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

daaan. jaz tudi, jaz tudi. user posted image  
Sem maica 3,5 let starega navihanca in 7m stare princeske.
smo iz NM.

Pozdravljena. user posted image  In zanimiva kombinacija starosti otročkov, gotovo ti ni nikoli dolgčas user posted image .

Jupiiii sončerk in meni slabo. user posted image user posted image  še ni, tko da.....mogoče pa so to prvi znaki user posted image  in bi bilo res brzinsko, če uspem zagledati user posted image user posted image , saj smo šele cca. 14 dni začeli delati na user posted image  in user posted image  brez zaščite. No tablete sem res že precej časa nazaj vrgla v kot, tako da bomo videli kaj bo..... user posted image user posted image user posted image  oz. kdaj bo štorklja prinesla user posted image .

Lepo se imejte, še par urc v službi, potem pa hitro domov....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 80
29.9.2008 13:30:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jupiiii sončerk in meni slabo. user posted image user posted image  še ni, tko da.....mogoče pa so to prvi znaki user posted image  in bi bilo res brzinsko, če uspem zagledati user posted image user posted image , saj smo šele cca. 14 dni začeli delati na user posted image  in user posted image  brez zaščite. No tablete sem res že precej časa nazaj vrgla v kot, tako da bomo videli kaj bo..... user posted image user posted image user posted image  oz. kdaj bo štorklja prinesla user posted image .

Lepo se imejte, še par urc v službi, potem pa hitro domov....

To bi blo pa fino, kajne, da bi blo tko hitr? Supr, držim pesti.

Suzi* - kako je zdej s parcelo?

Neposredna povezava do sporočila: 81
30.9.2008 14:18:44   
mklks
hej...sem šele zdej si izborila malo časa pa prišla do računalnika:)

ja jst sem tud iz podgurja....nya...mislim celo, da se midve poznava, edin če ni še kak Luka Patrik pri nas:)user posted image user posted image user posted image

ups...zbudila se je...letim...se še potem javim

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
30.9.2008 14:20:48   
mklks
lažni alarm:):)   stoka v spanju oz. se pogovarja...tole je včasih ponoči kar nadležno, ker spiva v isti sobiuser posted image

drugač mamo pa zdej dva dni kar lepo vreme a ne?

uživejte pa se zvečer kej javim

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 83
30.9.2008 14:45:56   
Anonimen
mklks - ja, tud pri nasse varuška oglaša, pa ni nič
IZVIRNO SPOROČILO: mklks
ja jst sem tud iz podgurja....nya...mislim celo, da se midve poznava, edin če ni še kak Luka Patrik pri nas:)user posted image user posted image user posted image

Bom pogledala na statistični urad user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
1.10.2008 12:54:54   
mklks
dolenke..kje pa ste vse....tle je tak veter da mi je stojalo za cunje sušit čist okol obrnilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
1.10.2008 14:14:56   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

dolenke..kje pa ste vse....tle je tak veter da mi je stojalo za cunje sušit čist okol obrnilouser posted image user posted image user posted image

Tukaj smo, tukaj user posted image , ni nas še odneslo user posted image . Včeraj sem full napisala, potem pa me je ven vrglo in nisem več nič napisala - lenoba se je odvlekla pred tv in spat user posted image .

Tukaj trenutno dežuje - bolj proti Ljublani, sem v službi. Turobno.......bljak.......
Pa spet me neki čudno zvija v trebuhu.

No, dva dni nazaj me je metalo in sem delala test user posted image , pa še ni nič pokazalo, user posted image  še zmer ni.....Ufffff je napeto.....

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 86
1.10.2008 14:20:40   
Volga

No, dva dni nazaj me je metalo in sem delala test user posted image , pa še ni nič pokazalo, user posted image  še zmer ni.....Ufffff je napeto.....

Se opravičujem, ker se vmešavam, ampak moram samo eno vprašanje, mala princeska, a to ti z istim partnerjem delaš otroka ali imaš katerega drugega zdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 87
   [Brisano sporočilo]
1.10.2008 14:21:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 88
1.10.2008 14:22:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
1.10.2008 22:41:15   
Anonimen
Dans smo šli na sestanek za plavanje, komaj čakam.

Aja, sm pa Lukca prijavila na tekmovanje z dvema fotkama. Če vam je katera všeč, lahko glasujete. Dam oba linka:
http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3331#medias
http://www.zurnal24.si/php/voting/?s=show&n=25&id=3220#medias

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
3.10.2008 22:02:33   
Mala_princeska
Kam ste se pa skrile vse čvekice?user posted image user posted image

Volga; Lukrecija in Kind lady mislim da imam vsaj malo pravice do zasebnosti, ne želim povedati kako in kaj. Iz osebnih razlogov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
4.10.2008 12:56:50   
mklks

Volga; Lukrecija in Kind lady mislim da imam vsaj malo pravice do zasebnosti, ne želim povedati kako in kaj. Iz osebnih razlogov.

tukaj smo....

drugače pa...princeska res imaš možnost, da se odločiš ali poveš osbne stvari ali pa ne:):)

lepvikend vsem

Neposredna povezava do sporočila: 92
5.10.2008 21:17:28   
Mala_princeska

[/quote]

tukaj smo....

drugače pa...princeska res imaš možnost, da se odločiš ali poveš osbne stvari ali pa ne:):)

lepvikend vsem

[/quote]

Hvala.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 93
6.10.2008 10:21:33   
Mala_princeska
Tamala_ 82 kam si se pa skrila???user posted image user posted image

Rabim en tvoj "profi" nasvet.
Konec novembra me čaka študij mojega drugega tujega jezika - ali nemščine ali italijanščine. Gre pa za Poslovni Tuji jezik in sedaj moram hitro stuhtati kaj naj vzamem: ali nemščino, ki sem se jo učila 4.leta v srednji in se več ali manj zadovoljila z znanjem najnižje ocene(vem, da ni pohvalno) ali italijanščine, ki sem se jo učila dve leti in imam praktično samo osnove.....

Je bolje, da vzamem nemščino, a ne?

Kaj pride bolj prav, pa še sama ne vem.....

Neposredna povezava do sporočila: 94
6.10.2008 10:25:11   
Anonimen

Se opravičujem za mojo radovednost.Res je tvoja stvar kar počneš, samo na podlagi vsega kar se je dogajalo, sem bila močno šokirana.
Življenje je tvoje in delaj z njim kar hočeš.Tvojim otročkom pa želim, veliko sreče in varnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 95
6.10.2008 10:27:51   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Se opravičujem za mojo radovednost.Res je tvoja stvar kar počneš, samo na podlagi vsega kar se je dogajalo, sem bila močno šokirana.
Življenje je tvoje in delaj z njim kar hočeš.Tvojim otročkom pa želim, veliko sreče in varnosti.

Se pridružujem mnenju prijazne gospe, samo sem mislila, da, če smo prej izvedela za vsak premik v vaši hiši, da bi lahko pa še tako veselo novico oz. da vam gre pač bolje, kot je šlo, če ste pač naročili. . Pa če ne, tudi prav, ti samo uživaj maksimalno, ti privoščim vse samo lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
6.10.2008 11:07:32   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Se pridružujem mnenju prijazne gospe, samo sem mislila, da, če smo prej izvedela za vsak premik v vaši hiši, da bi lahko pa še tako veselo novico oz. da vam gre pač bolje, kot je šlo, če ste pač naročili. . Pa če ne, tudi prav, ti samo uživaj maksimalno, ti privoščim vse samo lepo.

Iz razloga, da me "starejše" oz. tiste uporabnice, ki me poznate- ne bodo/ bi obsojale, nisem želela oz. ne želim razlagati. Pa tudi iz razloga, da me je ena, eden preko mailov zasledovala, trosila/ trosil laži ,...ipd(in še danes ne vem kdo in zakaj). Sedaj razumete zakaj ???? Sem opazila oz. razmislila, da včasih ne smem preveč razlagati kako in kaj, ker nekdo čisto tretji iz muhe slona naredi,....in obratno,....

Hvala za srečo.

Volga z veseljem te povabim na kavo user posted image ali čaj (karkoli ti bolj paše) v NM  in ti povem vse kar te zanima. user posted image Pa še kakšnega ta pravega jurčka ti prinesem.user posted image Velja?

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 97
8.10.2008 8:17:28   
tamala_82
Jutrčko!

Tamala_ 82 kam si se pa skrila???user posted image user posted image

Rabim en tvoj "profi" nasvet.
Konec novembra me čaka študij mojega drugega tujega jezika - ali nemščine ali italijanščine. Gre pa za Poslovni Tuji jezik in sedaj moram hitro stuhtati kaj naj vzamem: ali nemščino, ki sem se jo učila 4.leta v srednji in se več ali manj zadovoljila z znanjem najnižje ocene(vem, da ni pohvalno) ali italijanščine, ki sem se jo učila dve leti in imam praktično samo osnove.....

Je bolje, da vzamem nemščino, a ne?

Kaj pride bolj prav, pa še sama ne vem.....

Evo me, evo. Sem že tle user posted image
Smo imeli lepo vreme in smo izkoristili za potepanja po sončku bončku. Poleg tega se mi je pa prejšn teden začel tečaj in pridno učim 2x na teden in se moram še za tečaje pripravljat. Mi pa fuuuul paše spet po dolgem času poučevat ... mam fajn skupino, čeprav sem na začetku mislila, da bo kar malo hudo, ker gre za tečaj odraslih (razlike v letih ogromne: najmlajši 28 let, najstarejša gospa pa upokojenka). Ampak se ornk zabavamo in hecamo. So prou fejst user posted image

Hja, po mojem je bolj fajn, če vzameš nemščino user posted image user posted image al je res prou fini jezik. Tak speven user posted image
Ok, zdej pa mau resnosti - mislm, da ti bo več nucalo, če boš znala nemško, kot pa italijansko, ne vem ... moje mnenje. Drgač pa poslovne nemščine ne znam nekej fuuul, tako da ti ne znam glih povedat, al je težko al ne. Nekej jo znam, ampak čist tolk, kukr sem se je sama naučila, na faxu so nas itak filali z bolj ali manj nepotrebnimi stvarmi. No, če boš rabila kakšen nasvet, veš, kje me najdeš user posted image

Pa še glede tvoje želje po zasebnosti: js te čist podpiram!! Na forumih je resnično treba pazit, kaj človek piše, ker lahko hitro pride al do nesporazumov al pa do prehude razpoznavnosti. Sem se enkrat že opekla in zdej tut mau bolj merkam, kaj gobcam tle na RR user posted image

Aja, še to: mogoče sem spregledala, ker sem bolj površno prebrala za nazaj. Kako je zdej z user posted image ? A si že delala test?? Hitr povedat user posted image user posted image

volga, a si ti tut z dolenjskega konca?

< Sporočilo je popravil tamala_82 -- 8.10.2008 8:18:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 98
8.10.2008 8:49:29   
łiłi
ojla.dolenjke

upam,da.vas.ne.motijo.tele.moje.pikice,ker.mi.presledek.na.tipkovnici.ne.dela
mi.smo.dobro,teo.tudi.
zdej.ze.sam.stoji.za.par.sekund,pa.se.mu.res.ful.zdiuser posted image
komaj.cakam,da.grem.malo.na.dolenjsko-ze.pogresamuser posted image

tle.pri.nas.na.gorenjskem.je.res.meglenouser posted image ,2.dni.smo.meli.lep.soncek,danes.pa.se.je.vreme.pokvarilo
moj.soncek.spi,jaz.sem.si.pa.eno.veliko.dozo.kave.skuhala.in.sem.vas.prisla.pozdravit

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 99
8.10.2008 8:55:34   
tamala_82
lili, tvoj post je pa prav simpatičen s toliko pikicami user posted image
teo, bravo za samostojno stanje!! user posted image Ste pa pohiteli. Naš pobalinček je samo 2 dni mlajši, pa še ne stoji sam. Se ful opira na nogice pa sam se dvigne (ob opori sedežne ali omarc v dnevni user posted image ), sam se z rokicami še vedno drži. Mah ... jaz pravim - čim kasneje. Nič prehitevat dogodkov. Še prehitro jih bomo lovile po stanovanju user posted image

Na Dolenjskem imamo tudi slabo vreme. Zjutraj je še nekako bilo, zdaj se pa že vlečejo oblaki user posted image no, mi2 bova šla vseeno malo na luft. Se ne dava ... tudi, če dežuje.

(odgovor članu łiłi)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

plavanje
tjaShiika

ali pri plavanju/kopanju z dojenčkom uporaljate obroče, rokavčke...

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!