*Zoja*
|
Lep pozdrav, vsem! No, situacija je sledeča: kakor je vsem znano sem naredila 2 + 1(še enega jutranjega) CB teste in vsi trije so pokazali +. Sicer malo bolj rahel, toda normalno viden. Bila na krvnem testu in rezultat je popolnoma negativen. Če sem iskrena nisva delala na dojenčku in nisva ga načrtovala, toda če bi se zgodilo bi bil več kot dobrodošel. Hočem reči, da imava trenutno preveč stvari na glavi, da bi načrtovala naraščaj. A po drugi strani bi bil več kot dobrodošel in ljubljenj nad vse. Sama verjamem, da ti življenje da to kar ti je namenjeno v danem trenutku. In na nas je, da to sprejmemo. Uf malo me je zaneslo in kompliciram:-) V glavnem stvar je taka, da sem čisto potrta in razočarana da me je CB test izdal. In ne nisem narobe brala rezultatov, nisem si želela nekaj tako močno, da sem videla kar ni in nisem neumna....To so bile moje besede zdravnici. In odgovor, da se zgodi tudi da CB zataji in pokaže lažno pozitivno. Ja, toliko o tem da vsi G priporočajo samo CB. Saj ne vem, morda je samo slaba serija, toda potrlo me je vseen.... Ali je res možno, da te potre nekaj kar imaš samo navidezno par dni in ko to izgubiš?...Uf vem, da pretiravam in tolažim se, da mi trenutno še ni bilo namenjeno, toda vseen:-(...Nič moj moto v življenju je, da če želiš spremembo v svetu, začni najprej pri sebi. Tako, začela bom....Do sedaj nisem vedela ne čutila, da si dojenčka tako želim. Sedaj vem, tako da začenjam. In punce pridružujem se vam...Samo upam, da ste pripravljene sprejeti še eno žalostno *pupo*....Lahko noč, vsem!
|