Splet.Ka -> RE: ko nastopijo bolniške (16.9.2008 10:07:25)
|
Pri nas sva bili s punčko od začetka vrtca do marca 5x v bolnici. Moj delovni mesec je zgledal približno tako: 3 tedne na bolniški, 1 teden v službi. Imam tako srečo, da mi niti enkrat v službi niso rekli, da to ni ok. Vedno, ko sem sporočila, da je kaj narobe, so mi rekli, naj se punčka pozdravi in naj potem pridem. Imam res idealno službo. No, pri nas sem bila vedno jez doma, nikoli vd mož. Zato, ker se je punčka še dojila, kar jo je pogosto rešilo pred infuzijo. V bolnici sva bili po kakšen teden, doma pa potem še vsaj en teden, če ne več, da se je do konca pozdravila. Imela je tako oslabljen imunski sistem, da je itak kmalu ozdravela...rekord je bil 18 zaporednih dni v vrtcu, takrat smo prav proslavljali. Raznih babi servisov in drugih na žalost nimamo. Ko je bila pa punčka toliko samostojna, da se je dalo, če je bila bolna, meni kaj odlepiti od nje, pa nisem bila več na bolniški. S šefom sem se dogovorila, kaj lahko naredim od doma v času, ko punčka spi ponoči in čez dan. Jaz sem delo opravil do dogovorjenega termina, navodila so bila jasna in se niso spreminjala in vsi smo bili zadovoljni. Ampak žal nisem slišala še nobene podobne zgodbe.
|
|
|
|