NImam več volje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


moja malenkost -> NImam več volje (16.9.2008 8:14:38)

Ma punce, jaz sem čisto na tleh zarad tega mojega klinčevega fax-a. Imam samo še par izpitov do konca, pa ne gre in ne gre. Pa sami taki izpiti k si jih itak pustiš za na konc in pri katerih te prfoksi je..... sto na uro. K ni pomembno znanje, ampak kok si mu simpatičen al pa kako lepo pišeš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Ravno včeri sem zvedla, da sem spet padla en izpit k sem ga že tretjič delala, čeprav sem bla skor 100%, da mi je ratal.
Pa še v službi imam rok do kdaj moram končat tole nočno moro.
Punce, kako naredit izpit pri katerem ni pomembno znanje, ampak te je.... in je..... na celi črti?
Rabim samo kakšno vzpodbudno besedo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Hvala

LP




Anonimen -> RE: NImam več volje (16.9.2008 8:17:23)

Pojdi na govorilne k profesorju, vprašaj kaj ti manjka, katero znanje, kaj pričakuje od tebe....ipd..




daddy -> RE: NImam več volje (16.9.2008 8:32:24)

Mogoče ti manjka en orenk "odklop" pred izpitom. Rock žur, rave party, seks z neznancem .... karkoli pač rada počneš, pa da narediš "do daske", v družbi, ki jo imaš rada. Skratka sprostitev napetosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




bskrle -> RE: NImam več volje (16.9.2008 8:57:30)


Jaz bi šla na govorilne ure in se pred naslednjim rokom pri prof. oglasila vsaj parkrat.
Seveda s vpr. na določeno temo. Le tako boš izpit naredila.





Rožica I -> RE: NImam več volje (16.9.2008 10:58:46)

Pri meni je zelo podobno, s tem, da jaz nikoli ne obupam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]!
Pač si rečem, dajmo ženska, bolj se potrudi, pa ja ne boš zdaj na koncu težila s takimi- no, pol pa še prosim koga, ki me ima rad, naj me, sicer zelo nežno, spusti na zemljo!
Prva stvar- naredi si urnik učenja in se tega drži, vse ostalo bo potem šlo kot po maslu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]!
Ajd, gremo se učit, kaj čakaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]?!




Spark -> RE: NImam več volje (16.9.2008 14:41:26)

Glej ne vem če ti bom laho pomagala. Jaz sem imela en tak predmet, za katerega sem rekla, da ko tega naredim, sem naredila faks. No in sem ga delala 3x, in 3. je bilo  končno uspešno. Učila pa sem se ga večkrat, ker vmes sem se parkrat odjavila. Vsakič sem prebrala knjigo in potem študirala različne zapiske. Pri nas na netu, dajejo študentje svoje zapiske. Skratka več različnih zapiskov sem dala čez in končno mi je uspelo.

Sedaj me pa muči en predmet, kjer tudi predavanj nisem obiskovala. Takrat sem bila v 9. mesecu nosečnosti in se jih nisem mogla udeležiti. In tega predmeta se ne morem in ne morem naučiti. Začela sem se avgusta, ampak vedno neki moteči dejavniki in sedaj sem se odjavila še od zadnjega možnega izpitnega roka. In moram čakati novo šolsko leto in upati, da bo čim prej razpisan izpitni rok in da naredim še ta zadnji izpit in da spackam diplomo in uživam s svojimi otročki.




Anonimen -> RE: NImam več volje (16.9.2008 14:56:58)

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Pojdi na govorilne k profesorju, vprašaj kaj ti manjka, katero znanje, kaj pričakuje od tebe....ipd..


Glede na to, da sem jaz rabila 12 let, da sem dokončala faks, ti tole res priporočam. Jaz sem šla k enemu prfoksu in sem rekla, da sem idiot, da nič ne razumem, da naj mi pove, kako naj napišem, da bom opravila izpit. Malo me je nadrl, kako smo naravoslovci butasti in to. Pa sem se z vsem strinjala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] In izpit pisala 8.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




talika81 -> RE: NImam več volje (16.9.2008 14:57:39)

oj!

jaz sem tudi že skoraj obupala na koncu faksa, ko sta mi manjkala samo še dva izpita. ampak ta dva izpita sta bila pa zaj... do konca, vsaj zame sta bla.

enega sem nardila v tretje, drugega pa v šestem poskusu ... pri tem ta zadnjem sem si rekla, da če jaz kdaj nardim ta izpit ...

ampak sem uspela zbrat toliko moči in tudi volje, da sem še 1x predelala celotno snov in šla na izpit ... in si mislila, kar bo pa bo ... pa je uspelo ...

in sem bla najbolj srečen človek na svetu, ker je blo za mano 32 izpitov, takšnih in drugačnih ...

moja malenkost, ne obupat - nikakor ne smeš obupat. se strinjam z nekaterimi, ko so ti predlagale, da si vzami malo odmora in daj možgane na off ... bo pol kr lažje naprej. al pa se za par dni zamoti z neko drugo stvarjo in ne s faksom, pa bo pol šla snov spet hitro v glavo ...




moja malenkost -> RE: NImam več volje (17.9.2008 9:17:44)

Hvala za vzpodbudne besede. Pa saj drugače ne vržem tako hitro puške v koruzo, ampak tole me je pa res dalo v poden, ker ne vem kaj naj še napišem, da bi naredila. Odgovorila sem na vsa vprašanja, pa sem dobila 4. Ne 5, ampak 4 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Sem preverila v zapiskih in sem samo pri enem vprašanju nekaj zgrešila. Zapiski pa tut ne morjo bit tok mim no, če so nekateri že uspešno opravili izpit z njimi.
Res bom šla na govorilne, pa naj mi pove kaj je tako narobe. Nimam kaj izgubit.
Še enkrat hvala in vso srečo tudi ostalim sotrpinkam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]. Ni vrag da do abrahama ne doštudiramo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

LP




mojamura -> RE: NImam več volje (17.9.2008 9:43:30)


IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost

Hvala za vzpodbudne besede. Pa saj drugače ne vržem tako hitro puške v koruzo,



malo off:
Da ne bi vrgli puške v koruzo, že nekaj let ne sejemo več koruze.





tehnofil -> RE: NImam več volje (17.9.2008 15:46:13)

IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost
Res bom šla na govorilne, pa naj mi pove kaj je tako narobe. Nimam kaj izgubit.

Spet ne razumeš. Ne gre za to da sprašuješ kako te je ocenil ampak da sprašuješ za razlago določene snovi, ali vaj. Tako pokažeš da delaš in se učiš ob enem pa se še kaj dodatnega naučiš. Včasih zna biti na naslednjem roku prav takšna snov kot si jo spraševala na govorilnih. Vsaj meni se je to zgodilo vsaj 2x.




Tanja55 -> RE: NImam več volje (17.9.2008 16:14:30)

torej, bom kratka kar se da: pejt na govorilne, bodi skromna in ponižna, mislim ni se treba po tleh vlačt, ampak pač ne nastopit osorno, ampak nekaj v smislu "sem prišla vprašat nekaj stvari, ki mi ne dajo miru. Očitno nekaj ne razumem točno, ker študiram in se trudim, ampak rezultat ni tak kot si ga želim". Ni pravega prof.ki bi ti odklonil pomoč--- je pa verjetno mal naduvan drekač, ki rabi filat svoj ego, ma naj ga, glavn da ti narediš in ga nikol več ne vidiš ne? Tud odjavljat se ne: to je potuha, nič ne pridobiš. Stisnit zobe in it na izpit. Pa ne mislit, da tle eno slamo mlatim...mam narejenih 100 izpitov, še vedno na vsak izpit ko grem mi je slabo, ampak grem in naredim. Vse je v glavi. Pa v discipliniranosti, ki mora bit še tolk večja če ni volje in moči. Z uspehi pri izpitih pa pride tud volja, moč in samozavest.

Če kdo rabi še kakšen nasvet glede študija, kar vpršat.  Končno nekaj kar znam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ker sem ves čas študirala in se s "projektom mami" šele pričenjam ukvarjat. Srečno!




Stran: [1]