Tanja55 -> RE: NImam več volje (17.9.2008 16:14:30)
|
torej, bom kratka kar se da: pejt na govorilne, bodi skromna in ponižna, mislim ni se treba po tleh vlačt, ampak pač ne nastopit osorno, ampak nekaj v smislu "sem prišla vprašat nekaj stvari, ki mi ne dajo miru. Očitno nekaj ne razumem točno, ker študiram in se trudim, ampak rezultat ni tak kot si ga želim". Ni pravega prof.ki bi ti odklonil pomoč--- je pa verjetno mal naduvan drekač, ki rabi filat svoj ego, ma naj ga, glavn da ti narediš in ga nikol več ne vidiš ne? Tud odjavljat se ne: to je potuha, nič ne pridobiš. Stisnit zobe in it na izpit. Pa ne mislit, da tle eno slamo mlatim...mam narejenih 100 izpitov, še vedno na vsak izpit ko grem mi je slabo, ampak grem in naredim. Vse je v glavi. Pa v discipliniranosti, ki mora bit še tolk večja če ni volje in moči. Z uspehi pri izpitih pa pride tud volja, moč in samozavest. Če kdo rabi še kakšen nasvet glede študija, kar vpršat. Končno nekaj kar znam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ker sem ves čas študirala in se s "projektom mami" šele pričenjam ukvarjat. Srečno!
|
|
|
|