*kinnie* -> RE: Desetke007 part 5 (5.10.2008 7:03:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Moj še-ne-triletnik pa mora na operacijo žrelnice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] . [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley25.gif[/image] A ima katera izkušnje s tem s svojimi otroki - meni so jo sicer odstranili, ampak zdaj me zanima še odrasla perspektiva. Pri Anji se je začelo z izgubo sluha....( 30%, 40%)...pa mi splošni zdravnik sploh ni verjel...sem jo morala ponovno vozit in prosit za napotnico za otologa, v glavnem pa se je tu izplačala moja vztrajnost....ko smo prišli do otologa, je sledilo zdravljenje....spiranje s fiziološko....mala je imela nosek čist, ampak....ko si začel noter nalivati fiziološko (čimveškrat dnevno), nisem mogla verjeti, koliko je napihala.....dobila zdravila in to je bilo to...vmes smo imeli kontrole in ravno, ko sem dobila občutek, da punca nekoliko bolje sliši, na kontroli pade stavek: operacija žrelnice. Vem, da to ni kakšna velika OP -(tudi jaz sem jo imela)....ampak bi se najraje zjokala...Prijavili smo jo za OP, dobili datum čez pol leta v Ljubljani..... ...in tečna kot sem, sem ves čas delala dokaj intenzivno terapijo s fiziološko.....nekaj sem upala ( ker s starostjo lahko težave izzvenijo, ker otrok zraste), da mogoče pa le ne bo potrebna OP...No in 14 (tam okoli, sem že pozabila) dni pred OP mi čut ni dal miru, se zlažem pediatru, da ima naročeno kontrolo pred OP (čeprav o tem na izvidu ne duha ne sluha), prelisičim službo za naročanje v bolnici in mi uspe priti do otologinje....še dobro, da sem tišasta nepokorna baba, ker je bila OP odpovedana, pa vse ok... Živa, to sem ti napisala samo zato, ker bi si jaz vseeno poiskala še drugo mnenje....pa če nima večjih težav bi probala malo zavlačevati.....od moje kolegice punčka (skoraj 4 leta) ima ponavljajoče angine.....pa tudi čakajo....jim še ni predlagala OP. Ne razumet narobe, ne pravim da zdravnik nima prav! Jaz sem imela ta večjo pri dr. Bašić Narić Brankici v bolnici, dela pa omenjena otologinja tudi v Kranju.....
|
|
|
|