janja -> RE: Desetke007 part 5 (23.9.2008 20:40:49)
|
Kaj je zdaj to? Sami bolančki in polno pikapolonic. No, hitro se pozdravite! Mi smo na srečo v redu. Pridno hodimo v vrtec. Pol smo pa po tanovem tolk utrujeni, da zaspimo že skoraj ob 19. uri. Micla - naš je bolj neješč (to pravim jaz), vzgojiteljica v vrtcu pa pravi, da je pravi mali požeruhec in da normalno vse je. No, bomo vidl naslednji mesec, ko imamo sistematski pri 1 letu, če se je kaj zredil. Upam, da ne bomo že 4 mesec na isti kilaži. Pa, da se vrnem k tvojemu vprašanju. Naš zjutraj lepo je zajtrk (mlečni gres, polento, mlečni riž, ovsene kosmiče, prosene kosmiče...) in poje kar veliko. Zdele ga tud vozim v vrtec ob 8h in prideva ravno na zajtrk. Sem pa razmišljala, da bi mu z naslednjim tednom uvedla zjutraj flašo mleka. Ker bo moral vstati že ob 6h, pol bo pa do 8h kar malo dolga (pa še tak suhec je, da mu vse hlače dol padajo!). kasija - preveč časa imaš samo trenutno. Kmalu ga boš imela še premalo. Sploh, ko se boste preselili, pa bo več prostorov in posledično več dela. Sicer pa, kdaj predvidevate vselitev? Ljubljančanke, dejte povedat kdaj bo zdaj srečanje - a v soboto? Ob kateri uri? Copatki - juhuhu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|