VANILI -> RE: Desetke007 part 5 (19.9.2008 23:17:23)
|
valči, kok si ti ena pozitivna oseba!!! jamralni kotiček: kaj je moj danes delal: ok, včeraj je resda doma pomil in pospravil. Danes se je pa, ojoj, spravil na našo strelo mkuina, petko, ki jo je kupil, dokler bova brez 2 avtov. No in petka je letnik 97 in kupljena za 400 evrov in logično, da ma rjavine po sebi. Jaz se ne bi sekirala, itak jo bomo kmalu prodali. A on?? Si je abavil vse aparatke in kit in barvo in danes cel popoldan brusil tiste rjavine, jih kital, brval... mislim, za kva že ??!! joj mi to dvigne tlak. In zvečer, ko je le prišel noter, sem rekla, naj teotka malo gleda, da mi2 z živonarediva tisto torto. Pa ga je napol gledal, teo je vseeno po meni plezal, ker on je bulil tisto politiko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] z enim učem. In jaz čist penasta, on pa kot da ni nič: "teo, pridi sem! aja, saj i ovire, sploh nisem vidu, hehehe." Mu bom jaz dala en tak velik HE nekam!!!! no pol ga je lepo šel tuširat, takoda sva v miru končali remek-delo. uf danes bi se tudi jaz morala prej spravit spat, danes me kar oči pečejo, kar solzijo se miskos.
|
|
|
|