kakec (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


iza -> kakec (11.3.2005 20:51:28)

Zdej ko že jeve počasi gosto hrano, se spreminja tudi blato, seveda. Ugotavljam, da ima moja ljubica po banani v blatu ful temnih lusk, kratkih trakcov...al kako bi to opisala-tako kot da bi posejal temne glistice. Je mogoče tudi vaš:duda:imel to?
Zanima me še kako prehaja blato iz mehkega na tršo? Zato ker je danes imela take mehke grudice v blatu in ko sem malo "prekopala" je bilo videti kot "pravo" blato:zmeden:.
Najbrž ni samo naenkrat tako bolj kompaktno!?
Na kaj pa moram biti pozorna pri blatu, če mogoče ne bi bilo kaj vredu?

Hvala za pomoč:):):)




ZARA -> kakec (11.3.2005 20:52:48)

to je od banane iza,pri Zari je blo isto,kot ene tanke nitkice...




Anonimen -> kakec (11.3.2005 21:00:09)

Moja sestra je bila s tamalo zaradi teh nitk na infekcijski in to pet dni, ker se tamala toliko časa ni pokakala, ker tam seveda ni nič hotela jesti. Pa je bila kakšno leto in pol stara. Ja, pa so potem ugotovili, da je bilo res od banane.




Pikabu -> kakec (11.3.2005 21:19:23)

Uf, tudi mi se ukvarjamo s podobnimi problemi. Naša ima še tako, da ima zjutraj gosto blato, potem pa čez dan vse redkejšega. Tri dni je bilo že res redko, samo obarvana voda. Sem danes klicala dr. je rekla, naj še malo počakamo, ker je sicer ona čisto normalna in ji nič ne fali. Danes je pa kakala samo enkrat, pa bolj gosto, tako da se nismo hodili nič kazat. Sem jo pa ravno zaradi teh nitk spraševala in je rekla, da je to normalno, da pač še ne prebavi tako dobro. Včeraj je pa prvič jedla kornček, pa je danes med blatom imela kar tako malo oranžno, kot da ga ni čisto prebavila.




++++ -> kakec (11.3.2005 21:29:54)

tudi pri nas je bilo to od banane in to sem kar precej časa opažala,ko otrok začne jesti gosto hrano se s tem tudi spreminja blato.naš ima že 1 leto,blato ima že čisto kompaktno,slabše pa prebavi korenček,kivi-so vidne prav tiste črne peškice,mandarino.na blatu pa naj ne bi bilo sluzi,blato mora biti od sv. do temno rjavo,ne sme pa biti črno.temnejše je tudi običajno če otrok pije kakšen ribezov sok,je rdečo peso...




Stran: [1]