Ciciban v Celju... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

HuAnita -> Ciciban v Celju... (11.3.2005 20:51:16)

... sme opazila danes med sprehodom, tam, kjer je bila prej drogerija (ob trgovini Peko). Cene pa take, da bo treba malo sorodnikom potožiti, da bodo kaj pristavili...:(( Mislim, 9 čikov za tiste drobižaste čeveljce...:(( :(( :(( To res ni fer, to bi morala država subvencionirati, majke mi! Šele 11. 3. smo, jaz pa že načenjam 'zlato' rezervo...:(

Taša -> Ciciban v Celju... (12.3.2005 8:03:27)

Jaz bi mogla naši Maši počasi kupiti čeveljče, pa sem čakala da bo otvoritev trgovine Ciciban, pa sem mislila da bo kakšen post... Že 10% bi se poznalo.. Pa to je res :hudicek::(:grrr: za kozlat kak so dragi ti mali čeveljčki....
Pa sva z kolico še sproti v Massa zavili pogledat in poglej ga, nekateri cicibanovi čeveljčki so bili v massu za nekje 500 SIT cenejši kot v cicibanu-pa isti modeli..
Kljub temu se bo splačalo še malo okrog pogledat...kljub 500 SIT...

Taša -> Ciciban v Celju... (12.3.2005 8:05:32)

Jo napaka ne z kolico:)-:):)-:)- z kolegico, se vidi da sem še bolj:zaspan:, še nisem:kava: spila

Anonimen -> Ciciban v Celju... (12.3.2005 10:37:18)

Ja, mene je tud kap, ko sem vidla cene.:(( 9.000 sit je veliko, ampak mi ni bilo žal-prvi čeveljčki, morajo biti res dobri. V Lj na Litijski imajo sicer neke popuste...ampak ne za prve čeveljčke. Nisem bila potem toliko pozorna.

tina.nika -> Ciciban v Celju... (12.3.2005 10:56:03)

Ojla celjanke, a se je že odprla trgovina?
lp, Tina

Taša -> Ciciban v Celju... (12.3.2005 13:44:07)

Ja včeraj se je odprla trgovina...draka ko :hudicek:... Našla sem eno mnenje strokovnjaka o prvih čeveljčkih
http://www.24urnik.com/bin/experts.php?esection_id=51&expert=tanjak&q_id=24058

Stran: [1]