parcela (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

soja -> parcela (15.9.2008 21:08:06)

Našli smo zelo lepo parcelo in jo nameravamo kupiti. Edini problem je, da je OŠ oddaljena 2,5 km in ni šolskega avtobusa. Kaj pravite, a si po nepotebnem delam problem.

muha1 -> RE: parcela (15.9.2008 21:18:22)

Pri nas je isto. Ta večji sin hodi že sam, tamalo pa jaz odpeljem v vrtec, ker imam na srečo tak delavnik. Isto bo pol  za v šolo. Če imate rešen problem, da kdo odpelje otroka v šolo, potem je vse ok. Ko bo pa večji, bo pa že sam hodil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

vcugmas2 -> RE: parcela (15.9.2008 21:56:14)

Ja, po nepotrebnem si delaš probleme. Otroke pelješ v šolo preden greš v službo. Po pouku imajo tako organizirano popoldansko varstvo, tako da jih potem pobereš ko greš iz službe.

soja -> RE: parcela (16.9.2008 9:22:39)

Ja, saj res. dandanes se mi zdi, da mora biti kar vse na dosego rok. Ne more biti vse idealno. Imeti veliko parcelo, zraven še gozdiček, ja potem bi še pa imela rada blizu šolo :). Hvala za odgovore

honey -> RE: parcela (16.9.2008 9:31:10)

Ja, taki smo ljudje. Sploh, če živiš prej kje v centru, da imaš vse pri roki. Jaz sem živela do 25. leta na vasi in sem bila vajena, da sem vedno hodila na lokalni avtobus v osnovno in srednjo šolo, tako da mi zdaj sploh ne predstavlja problema, kako bo naš hodil enkrat v šolo, ki je 3 km oddaljena od kraja bivališča. Z avtobusom, kolesom ali pa peš, od začetka ga bom pa pač vozila.

Anonimen -> RE: parcela (16.9.2008 10:13:12)

to pa res ni problem. midva zidava 5 km ven iz mesta. Pa naju zaenkrat nič ne moti. ko bodo pa otroci, jih bova pa pač peljala. Sej se itak 10x na dan brezveze peljema v mesto.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

PikicaStonoga -> RE: parcela (2.2.2009 20:54:19)

men se to ne zdi problem, al bodo mal pešačili, al jih boš pa vozila ...ko bo pa izpiz za kolo, pa s kolesom ...kako smo pa mi?? Tud midva zidava tolk stran od šole ...zdje pa itak povsod so že šolski avtobusi

Stran: [1]