Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jst vem, da ti zdej misliš, da jst res full obvladam NAŠ jezik.... veš, v resnici ga ne. Meni je dnevno tako nerodno, ker moram v službi govoriti in s srbi, bosanci, makedonci, hrvati.... kr nekaj klamfam po telefonu. Na koncu sem čisto rdeča v obraz.
Ah..kaj bi jaz dala, da se moram službeno tak pogovarjat občasno..
Jst vem, da ti zdej misliš, da jst res full obvladam NAŠ jezik.... veš, v resnici ga ne. Meni je dnevno tako nerodno, ker moram v službi govoriti in s srbi, bosanci, makedonci, hrvati.... kr nekaj klamfam po telefonu. Na koncu sem čisto rdeča v obraz.
Stara v redu si, brez panike..kje pa piše, da moraš ta jezik obvladat...a v kakšnem rpavilniku tukaj? Točno ja..ma ko šiša to, pravila bomo pa ja kršili ne?
Stara v redu si, brez panike..kje pa piše, da moraš ta jezik obvladat...a v kakšnem rpavilniku tukaj? Točno ja..ma ko šiša to, pravila bomo pa ja kršili ne?
Nek se potrudi, bice joj lakse po telefonu onda... Lukrecija oces da te naucim par gadnih stvari za po telefonu, da shokiras ljude na drugoh strani... a?
No, dejte mi prosim nekaj povedati. Sam, ne me zezat!!!!
Kako se reče po srpsko: pozdrav k kličeš... in potem še kako se posloviš? pa še kakšne vljudnostne fraze? isto za hrvate:.... vem, da njim ne smeš rečt, ko se posloviš "prijatno" bosance:..... makedonce:...... rep. srpska:..... a to lahko isto komuniciraš, kot z bosanci ali moraš na srpski način
faaaaak... koliko je tega.
Prosim, prosim
Stara nič komplicirat. Kar se tiče novokompanovane hrvaščine, nimam pojma. Jaz govorim tak ko znam, kdor razume, razume, kdor pa se dela da ne razume, pa je na koncu spet razumel.
Čisto dovolj je pozdrav v smislu, dobar dan, izvolite, itd...če si lahko bolj osebna vprašaš kako ste?? Ovde kod nas je divan dan..itd..
Kar se tiče rep. srpske, ne brini, sve ti je to isto sranje drugo pakovanje.
Z bosanci pa je najlažje in najboljše..na vsem področju stara..
Je bi ga, po telefonu je res z njimi malo težje, možda spustiš po koji uzdah...i uh malo sam zalutala sad..
Što se tiče poslovne saradnje sa bosnom, samo bez đes jarane.
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Z bosanci pa je najlažje in najboljše..na vsem področju stara..
Šta se smeješ, i dan danas žališ što si propustila priliku sa onim..kako se već zvao? Onaj iz švedske, dvoje dece,burma, puno alkohola..e da Adis. Jao, Jano bilo bi ****čina na hiljadu načina..
< Sporočilo je popravil ssevin -- 6.11.2008 11:33:18 >
No, dejte mi prosim nekaj povedati. Sam, ne me zezat!!!!
Kako se reče po srpsko: pozdrav k kličeš... in potem še kako se posloviš? pa še kakšne vljudnostne fraze? isto za hrvate:.... vem, da njim ne smeš rečt, ko se posloviš "prijatno" bosance:..... makedonce:...... rep. srpska:..... a to lahko isto komuniciraš, kot z bosanci ali moraš na srpski način
faaaaak... koliko je tega.
Prosim, prosim
Ne kompliciraj - znaces reci, naglasak ce te priklati.. bice ko da siptar prica srpski....
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Šta se smeješ, i dan danas žališ što si propustila priliku sa onim..kako se već zvao? Onaj iz švedske, dvoje dece,burma, puno alkohola..e da Adis. Jao, Jano bilo bi ****čina na hiljadu načina..
Da nisi promasila redosled slova u njegovom imenu?
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Šta se smeješ, i dan danas žališ što si propustila priliku sa onim..kako se već zvao? Onaj iz švedske, dvoje dece,burma, puno alkohola..e da Adis. Jao, Jano bilo bi ****čina na hiljadu načina..
Da nisi promasila redosled slova u njegovom imenu?