ssevin -> RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorski... (6.11.2008 11:11:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija No, dejte mi prosim nekaj povedati. Sam, ne me zezat!!!! Kako se reče po srpsko: pozdrav k kličeš... in potem še kako se posloviš? pa še kakšne vljudnostne fraze? isto za hrvate:.... vem, da njim ne smeš rečt, ko se posloviš "prijatno" bosance:..... makedonce:...... rep. srpska:..... a to lahko isto komuniciraš, kot z bosanci ali moraš na srpski način faaaaak... koliko je tega. Prosim, prosim Stara nič komplicirat. Kar se tiče novokompanovane hrvaščine, nimam pojma. Jaz govorim tak ko znam, kdor razume, razume, kdor pa se dela da ne razume, pa je na koncu spet razumel. Čisto dovolj je pozdrav v smislu, dobar dan, izvolite, itd...če si lahko bolj osebna vprašaš kako ste?? Ovde kod nas je divan dan..itd.. Kar se tiče rep. srpske, ne brini, sve ti je to isto sranje drugo pakovanje. Z bosanci pa je najlažje in najboljše..na vsem področju stara..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Je bi ga, po telefonu je res z njimi malo težje, možda spustiš po koji uzdah...i uh malo sam zalutala sad.. Što se tiče poslovne saradnje sa bosnom, samo bez đes jarane.
|
|
|
|