Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Ajde Bakfarku, priznaj, da si pio danas Bakfark u ovom trenutku nema ni grama alkohola, niti bilo kakvog drugog opijata u krvi. Jedino što mi vjetrovi izlaze al` nisam siguran dali se to računa... Jel` dovoljno?
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 15.9.2008 22:36:22 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:34:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Ma, pusti stipsu, neče da da za šefov rođendan par € ! Dok mi ne treba - neču.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:35:05
|
|
|
|
Rožica I
|
I šta je bilo sa Bakfarkom ? Alias J. Nicholsonom?
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 15.9.2008 22:36:55 >
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:35:36
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Ma, pusti stipsu, neče da da za šefov rođendan par € ! Dok mi ne treba - neču. ---------------------- I nemoj !
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:36:22
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: shorty Čemu aplauz, čemu smješak??? aplauz tebi, smješak svima, več dugo se nisam glasno smijala izpred compjutera
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:36:53
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Ajde Bakfarku, priznaj, da si pio danas Bakfark u ovom trenutku nema ni grama alkohola, niti bilo kakvog drugog opijata u krvi. Jedino što mi vjetrovi izlaze al` nisam siguran dali se to računa... Jel` dovoljno? samo ako je od prebranca
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:37:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I I šta je bilo sa Bakfarkom ? Alias J. Nicholsonom? Ne kontam...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:38:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček Ajde Bakfarku, priznaj, da si pio danas Bakfark u ovom trenutku nema ni grama alkohola, niti bilo kakvog drugog opijata u krvi. Jedino što mi vjetrovi izlaze al` nisam siguran dali se to računa... Jel` dovoljno? samo ako je od prebranca Ma jok, od kajmaka sa marmeladom.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:40:44
|
|
|
|
Rožica I
|
Ajd, možda sam ja zabrljala, idem da pročitam pesmu još jedanput, a posle... laku vam noć !
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:42:16
|
|
|
|
Shorty_
|
laku noč
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma nije valjda da nas Cvjetić napušta u ovom presudnom trenutku, presudnom po život ove teme, presudno po smisao naših nikakvih, zafuranih života... Da li je moguće? Izdajico!
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:45:28
|
|
|
|
Mijavček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Bakfark u ovom trenutku nema ni grama alkohola, niti bilo kakvog drugog opijata u krvi. Jedino što mi vjetrovi izlaze al` nisam siguran dali se to računa... Jel` dovoljno? samo ako je od prebranca Ma jok, od kajmaka sa marmeladom. I meni se svideo taj film
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ne. Sranje u bojama od filma.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:48:01
|
|
|
|
Anonimen
|
U pozadini mi svira Dobrivoje Topalović pjesma "Voleo sam samo ja"...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:50:47
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ma nije valjda da nas Cvjetić napušta u ovom presudnom trenutku, presudnom po život ove teme, presudno po smisao naših nikakvih, zafuranih života... Da li je moguće? Izdajico! vratit če se,vjeruj mi
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:51:16
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Meni ne. Sranje u bojama od filma. i meni se nije svidjao
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:52:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ma nije valjda da nas Cvjetić napušta u ovom presudnom trenutku, presudnom po život ove teme, presudno po smisao naših nikakvih, zafuranih života... Da li je moguće? Izdajico! vratit če se,vjeruj mi Pazi, ako se slučajno ne vrati slobodno joj recite da ne želim više nikad da joj... pogledam u oči.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:54:27
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ma nije valjda da nas Cvjetić napušta u ovom presudnom trenutku, presudnom po život ove teme, presudno po smisao naših nikakvih, zafuranih života... Da li je moguće? Izdajico! vratit če se,vjeruj mi Pazi, ako se slučajno ne vrati slobodno joj recite da ne želim više nikad da joj... pogledam u oči. kad si joj več toooliko puta aaa??
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:55:01
|
|
|
|
Mijavček
|
Film kao film nije bio ništa posebno, ali meni je bila tamatika blizu, pošto sam Jugo mix sa slovenskom, srpskom, bosanskom, pa čak i crnogorskom krvi.
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:55:19
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Pazi, ako se slučajno ne vrati slobodno joj recite da ne želim više nikad da joj... pogledam u oči. ----------------------- Samo još naštempljujem one fotke i brišem !
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:57:02
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Pazi, ako se slučajno ne vrati slobodno joj recite da ne želim više nikad da joj... pogledam u oči. ----------------------- Samo još naštempljujem one fotke i brišem ! jel te netko tražio Znala sam da češ se vratiti
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 22:59:04
|
|
|
|
soncek28
|
Hej Bakfark a koja ti je omiljena pjesma,kako vidim starogradske su ti IN??????
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:00:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: shorty IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Ma nije valjda da nas Cvjetić napušta u ovom presudnom trenutku, presudnom po život ove teme, presudno po smisao naših nikakvih, zafuranih života... Da li je moguće? Izdajico! vratit če se,vjeruj mi Pazi, ako se slučajno ne vrati slobodno joj recite da ne želim više nikad da joj... pogledam u oči. kad si joj več toooliko puta aaa?? Ko zna. Možda smo se nekad i gledali. Možda... neka tamo godina dvedeset i neka, četvrta, peta, šesta, u nekom prolazu, nekom parkiću ispod brezinih krošnji ili vrbinih grana, vjetar nam zaplitao lišće među noge, mrsio nam kose, moju kratku, njezinu malo dužu...
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:04:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek28 Hej Bakfark a koja ti je omiljena pjesma,kako vidim starogradske su ti IN?????? Pazi imam opasan miks, starogradske još i najmanje, ima tu i sevdaha, stare narodne... Inače već duže vrijeme planiram da skinem Zvonka Bogdana i sad me ti sjetih. Hvala ti. U begraundu Miroslav Ilić "Opio sam se, e pa šta"
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 15.9.2008 23:08:24 >
|
|
|
|
RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorsk... 15.9.2008 23:05:55
|
|
|
|
Mijavček
|
I ne zaboravi na Mitra Mirića
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?