Anonimen -> RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorski... (21.10.2008 11:06:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Misek IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Gde ste bili kad sam imala sobu u Habakuku i celo popodne i vecer slobodno,a???? Daj nemoj da ****!!! Bolje bi ti bilo da si ćutila o tome. Zasto? Pa nisata nisam slagala... Sve istina... Pa baš zato što je istina a i Marogičina reakcija je bila slična mojoj. E sad jedna druga stvar. Nešto gledam ovo moljakanje, pa hajde dođi, pa što ne dođeš, pa kaće da dođeš, pa ovo pa ono... Pa `bemu miseka, niti je Maribor, niti je Ljubljana preko svijeta. Koji će vam svima klinac avta, kada se vozate samo po svom okolišu. A i vinjete treba d ase isplate do kraja godina. Zaista ne vidim u čemu je toliki problem. S obzirom da i savršena blizina stvara problem, verovatno postoji i u daljini barem neki.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] To je drugačije. Nas dvoje bi morali pješke. Ssevine, jel ti znaš ko sam ja?
|
|
|
|