Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
E da, i ako nisam postavio pravila na početku to činim sad:
Pravilo br. 1 Zabranjeno je šarati na temi bilo kakvim drugim jezikom do nekim od pomenutih iz naslova topika. Pravilo br. 2 Striktno se pridržavati pravila br.1 Pravilo br. 3 Ne postoji Pravilo br. 4 Gledaj pravilo br. 3
< Sporočilo je popravil Bakfark -- 15.9.2008 21:16:13 >
Čeprav imam snažnu potrebu da pričam na jednom od svojih materinih jezika, moram priznat, da ga ne obvladam, zato bom izkoristila ta topik za priznanje, da me je ful sram zato. Sploh ko grem k žlahti na obisk u Beograd in oni mislijo, da se pravim fina.
Mi je ful všeč tema, bravo Bakfark, tako da.... samo vi pričajte, a ja ču se smijat
Hej gdje si bio prije sa tom temom.........samo nastavi tako
Nikad nije kasno. I molim vas, sve one koje se zbog uvođenja pravila osjećate zapostavljene na bilo koji način, bilo kakvo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi sankcionisaće se.
Mi je ful všeč tema, bravo Bakfark, tako da.... samo vi pričajte, a ja ču se smijat
Prvo debelo - ti kaži da si iz Finske. Drugo debelo - inspiraciju za pokretanje ove dobio sam prilikom slušanja jedne od najljepših ljubavnih pjesama Mitra Mirića iz daleke 1981 "I meni i tebi srcu ljubav treba!".
Ali, jedna druga stvar. Da li ste vi ljepotice spremne da saznate pravu istinu o Bakfarku... ko je zapravo taj Bakfark po kome je autor ove teme sebi dao nadimak...
Da li vas zaista interesuje. Da li ste spremne da saznate istinu???...