pajkica -> Prvi čeveljčki (15.9.2008 16:45:23)
|
Tako na hitro se je shladilo, da bo treba še ta teden it nekaj kupit. Sicer še ne hodimo, stari smo 8 mesecev, ampak za ven bo pa rabil nekaj za obuti, pa glede kako je hiter v razvoju pričakujem tudi, da bo v roku dveh mesecev hodil (kobacamo že od 6 meseca, sedimo od 6,5, pred kakimi 14 dnevi pa je že začel vstajati na nogice). Brez kakršnekoli pomoči, vse sam pogrunta. No, torej, čeveljčki....... Mama me vztrajno prepričuje, da rabi ortopedske, čez gleženj, ampak bolj kot berem bolj ugotavljam, da je to veljalo pred 30 leti, zdaj pa naj bi otrok imel čimbolj mehke, neortopedske čeveljčke. Ker bova šle čeveljčke kupovati skupaj bo torej problem, kako ji vse to razložiti, ker je taka, da je njeno vedno najbolj prav in če jih hočem dokazati nasprotno je cel ''kažin'' in kuhanje mule. Da grem sama ni možno, ker greva v eno večje mesto stran od nas (pri nas itak ne dobiš nič pametnega) in ker jaz nimam avta pelje ona. Kako naj jo prepričam, da so ortopedi zdaj drugačnega mnenja kot pred 30 leti? Saj mogoče se vam to ne zdi problem, ampak.... Kakšne čeveljčke imajo vaši otroci? Ortopedske, neortopedske? Kaj si mislite o enih in drugih? Jaz sem razmišljala, da bi jih šla kupiti v Deichmann. Imajo kaj pametnega?
|
|
|
|