pajčolanka -> RE: Para OI (15.9.2008 15:35:52)
|
jaz sm lih zjutraj ko sm se vozla v avtu poslušala in je rekla da smo včeri se mi zdi da dobli eno srebrno. in da danes nastopita še dva naša potem pa so naši končali. in sm pol razmišljala mislim, da nas ni sram. evo jaz sem tuki zvedla da mamo 3 medalje. pogledaš pa človk na 24ur, rtv.si, pa jih niti z besedico ne omenijo, pri športu komaj kaj rečejo. ko so bile olimpijske igre na zdrave ljudi, al kako nj rečem, smo meli oddajo samo o OI, ko smo dobili kolajno je bila to glavna novica dneva, povsod si samo slišal kaj smo dosegli. sedaj pa ko so para OI pa kot da jih ni. in se mi zdi sve skupaj prav grozno in ponižajoče za te športnike ki so spodaj. ti ljudje so invalidi, tega si niso sami izbrali in vsaj enkrat so bili pošteno na tleh-ko so postali invalidi. in uspelo jim je celo to da se ukvarjajo s športom, da ne sedijo doma in se smilijo samemo sebi. resno trenirajo in gredo celo na OI. in še več, na OI celo dosegajo medalje. meni se zdi taka medlja, in že sama uvrstitev na IO in samo ukvarjanje s športom ne vem...men ma to ful večjo težo kot pri nekem človeku ki je zdrav.ki ni invalid. zaslužili bi si vsaj malo več medijske pozornosti. tako pa skoraj ne vemo da potekajo para OI. škoda in res žalostno.
|
|
|
|