TARA in MAJ -> priredba od Omarja (vse kar si želiš) (11.3.2005 19:43:13)
|
E Ni mi žal, zdaj vem, da ni mi žal, H da dnar sm zagonu, sm za pivo dal... E Vse sm dal, vse sm za pivo dal, H bilo je dovol, da sem pijan postal... Cismol Odidi že, in ne oziraj se, A zdaj pivo imam, zate prepozno je... fismol(A)??? H A čutim, da prihaja dan, fismol(A)??? H ko znova bom čisto pijan, fismol(A)??? saj zdaj, ko sem sam, H lahko za pivo dam! E Vse kar si želim, H da pivo le dobim, Cismol Lašku le predan, gismol(H)??? tvoj jok je zaman, zdj sm že čist pijan... A E Svoje pivo želim, A E preden koma zaspim, A E spet bom šel na svoj pir, H ko se zjutraj zbudim... Vidim te, včasih vidiš me, ko nabit po Žireh sprehajam se... Vidim te, vidim, da žal ti je, a zdj mam svoj pir, zate prepozno je... (vem, da ne ljubiš me) Če bi smel, rad bi razumel, zakaj sm tebe namesto piva mel... A čutim, da prihaja dan, ko znova bom čisto pijan, saj zdaj, ko sem sam, lahko za pivo dam! Vse kar si želim, da pivo le dobim, Lašku le predan, tvoj jok je zaman, zdj sm že čist pijan... Svoje pivo želim, preden koma zaspim, spet bom šel na svoj pir, ko se zjutraj zbudim... ??? nism zih za akorde *Pesem se poje po napevu Omarja Nabra - Vse kar si želiš* :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|