Anonimen -> RE: fax in zanositev (7.10.2008 23:23:41)
|
Joj Barbara, tudi jaz se s tvojo izjavo ne strinjam čisto. Tudi jaz sem še študentka precej težkega naravoslovnega študija, pa decembra pričakujem prvega otročka. Sicer sem res absolventka, a ko sem izvedela, da sem noseča sem imela še 5 precej težkih izpitov za naredit. Pa me je misel na mojo pikico tako motivirala, da sem jih naredila v parih mesecih, sedaj pa že počasi tipkam diplomsko nalogo. Res pa je, da se meni zdi malo neodgovorno, da se za otroka zavestno odloči par, kjer še oba študirata, nimata nekih rednih prihodkov in po možnosti živita doma ali pa v kakem študentskem domu ... samo če se pa nenačrtovano zgodi, se pač zgodi. Pri nama je pa tako, da imava stanovanje zagotovljeno, moj pa je nekaj starejši od mene in ima redne prihodke ... in če sva se oba skupaj zavestno odločila, da bi imela otroka, potem ne vem zakaj naj bi potem jaz "visela" na njem in ga cuzala za denar ... če živiva skupaj, če jaz ne morem delat preko študenta zaradi nečesa, kot je najino skupaj načrtovano dete, je meni ja logično, da on nekako zame poskrbi ...
|
|
|
|