Stokanje, obračanje, odrivanje med spanjem (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Ekaz -> Stokanje, obračanje, odrivanje med spanjem (15.9.2008 11:18:57)

Dopolnili smo eno leto. Če cel čas je precej nemirno in slabo spala, sedaj pa je že tri tedne nevzdržno. Zaspi, spi par minut potem pa se npr. če leži na hrbtičku, z nogicami odrine, se premakne za 10 cm navzor proti vzglavju, se dvakrat obrne, stoka, zadremlje za dve minuti in spet se obrača, obrne počez, stoka, malo zajoka in spet zaspi. Vse to dela z zaprtimi očki, torej se ne zbudi popolnoma. Ne joka neutolažljivo, bolj stoka kot joka. Kot bi jo morda kaj bolelo. Ima katera podobno izkušnjo? Res ne vem kaj naj naredim, da bi ji pomagala. Videt je tako, kot da bi spala, pa ne more.




lemavrica -> RE: Stokanje, obračanje, odrivanje med spanjem (15.9.2008 11:25:20)

Naš ima zadnji teden podobne vaje, samo da Jaka začne jokati in to pri zaprtih učkah in se sploh ne more pomirit. In ves čas se obrača na trebuh, na vse štiri, vstaja,...Star je pa 1 leto. Ma ne vem, a je to kako obdobje tako?




muta -> RE: Stokanje, obračanje, odrivanje med spanjem (17.9.2008 21:14:00)

Moja hčerka se je začela pri 8 mesecih vsako noč zbujati tud 10 krat. Včasih je mal jokala ponavadi pa sam stokala  se motovilila po posteljici in hotela čaj- te neprespane noči so bile grozne. Kasneje je dobila še bolj redko blato in šele po mesecu in pol smo ugotovili da ima podančice- gliste. Dobila je zdravila in sedaj že 14 dni spimo celo noč brez zbujanja.







Stran: [1]